Bene irányítja Szivics helyett a Diósgyőrt a kupadöntőben

Feltöltve: 2014, május 22 - 21:13 Frissítve: 2014, május 23 - 08:45

Szivics Tomiszláv eltiltása miatt Bene Ferenc csatlakozik a Diósgyőr első csapatának szakmai stábjához. Amennyiben az adminisztrációs akadályok elhárulnak, ő vezeti majd a gárda edzéseit és ő irányítja a csapatot a kupadöntőben is.

DVTK-ÚJPEST: Minden a kupadöntőről itt!

Mint ismert, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága fél évre mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta Szivics Tomiszlávot a szakember Haladás elleni bajnoki után adott nyilatkozata miatt. (További részletek itt!)

A dvtk.eu beszámolója szerint a kialakult helyzet miatt Bene Ferenc ideiglenesen ismét csatlakozik az első csapat szakmai stábjához, és amennyiben az adminisztrációs akadályok is elhárulnak, az utánpótlás igazgató vezényli az edzéseket, és ő vezeti a csapatot a kupadöntőben is.

– Adódott egy szerencsétlen élethelyzet és megkértek, hogy segítsem a szakmai stáb munkáját. Hosszú időn keresztül dolgoztam a stábbal, így számomra természetes, hogyha hívnak, akkor jövök. Munkakörömtől függetlenül eddig is mindent megtettem a DVTK sikeréért, ezután is így lesz – mondta a fiatal szakember. (Fotó: dvtk.eu)

Pénzdíjas focitorna: kitolták a határidőt - nevezz a budapesti selejtezőre! »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON