Felújítják az NB I utolsó helyezettjének stadionját is

Feltöltve: 2014, május 29 - 09:24 Frissítve: 2014, május 29 - 09:24

Tisztújításra került sor az OTP Bank Ligától az utolsó helyen búcsúzó Kaposvárnál, az elnökség lemondott, a klub élére pedig a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója, a városi sportbizottság elnöke, Dér Tamás került. A rendkívüli közgyűlésen a stadion témája is előkerült, a somogyi arénában hamarosan tető kerül a lelátók fölé, eltűnnek az állóhelyek és a klubház is megújul.

Lemondott posztjáról a Kaposvári Rákóczi FC elnöksége - egyebek mellett ezért is tartottak szerdán délután rendkívüli közgyűlést a klubházban.

A rakoczifc.hu cikke szerint a megjelentek az egyetlen jelöltnek, Dér Tamásnak szavaztak bizalmat, így a továbbiakban a kaposvári politikus-sportvezető tölti be az egyesület elnöki pozícióját. Az alelnök továbbra is Hájos László, a Magyar Cukor Zrt. termelési vezérigazgató-helyettese marad. Az elnökségben Illés János, Agócs Attila, Kárpáti Zoltán és Kántor Miklós kapott még helyet. A csapatot működtető kft. ügyvezetője továbbra is Illés János lesz.

A közgyűlésen arról is szó esett, hogy a stadionrekonstrukciós program keretében minden ülőhely fölé tető kerül a jövőben a Rákóczi Stadionban, valamint a mostani állóhelyekre székeket szerelnek majd fel. Ezen kívül a klubépület helyiségei is megújulhatnak – írja a klubhonlap. (Fotó: rakoczifc.hu)

Focitorna: óriási kedvezmény mindenütt - nevezz a budapesti selejtezőre! »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON