Kondás: Azért fogunk örülni - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, május 31 - 22:48 Frissítve: 2014, június 1 - 09:59

Kondás Elemér gratulált játékosainak a bajnoki cím megszerzéséhez, a debreceni szakember elmondta, joggal örülhetnek a sikernek, még ha ki is kaptak a Honvédtól. Kondás sajnálta, hogy nem sikerült nyerniük, de emlékeztetett rá, 30 forduló után hirdetnek bajnokot. Az 5-0-ra győztes Győri ETO vezetőedzője, Horváth Ferenc is gratulált a Lokinak, de hozzátette, érzése szerint idén az ETO volt a legjobb csapat.

TABELLÁK: Az NB I állása itt!

LOMBARD PÁPA – ÚJPEST 2-1 (Csizmadia 84., Kenesei 89., ill. Suljic 17.)

Gól itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – Először is szeretnék gratulálni kollegámnak és csapatának. Megérdemelték a győzelmet, mert türelmesek voltak és végül jól is tudtak játszani. Úgy érzem 80 percig jól játszottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de könnyedén hagytuk ki a lehetőségeinket, amiért büntetett az ellenfél. Megértem játékosaimat, akik közül néhányan elfáradtak a szezon végére. Reméltük, hogy győzelemmel tudjuk befejezni a bajnokságot, ez most sajnos nem jött össze. (ujpestfc.hu)

Nagy Mihály (Lombard Pápa): – Én is szeretnék a kollegámnak gratulálni, hiszen rögtön az első edzői évében azon edzők közé tudott kerülni, akik Magyar Kupát tudtak nyerni. Ez igazán ritka teljesítmény. Azért is gratulálok neki, mert remekül játszottak, önkritikusan el kell ismernem, hogy eldönthették volna a mérkőzést, rengeteg lehetőségük volt. Az én játékosaimnak azért gratulálok, mert egy borzasztó első félidő után is végül meg tudták fordítani a mérkőzést. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ehhez az is kellett, hogy olyan minőséget tudtam a pályára küldeni, ami megfordíthatta a mérkőzést. Köszönettel tartozom Griffiths-nek és Keneseinek, akik sérülten és betegen is vállalták a játékot, kockáztatva ezzel saját egészségüket. (ujpestfc.hu)

KECSKEMÉT – PUSKÁS AKADÉMIA 1-2 (Balázs 15., ill. Szakály 34., 84.)

A gól itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Bekő Balázs (Kecskemét): – Embert próbáló szezonon vagyunk túl, testileg és lelkileg is felemésztett minket. Mindent kifacsartam a játékosokból, és ők ebben maximálisan partnerek voltak. Csak köszönettel tartozom nekik, ahogy a stábomnak, a klub alkalmazottainak, a vezetőknek, és természetesen a szurkolóknak is. Ma győzelmet érdemeltünk volna, rengeteg helyzetünk, lehetőségünk adódott. Dicséretet érdemel az ellenfél is, mert jó százalékban használta ki helyzeteit. Még talán annyit, hogy egy rendkívül pozitív és nagyszerű játékvezetés mellett. Élő szerződésem van, ezt többször is mondtam, így rajtam nem múlik semmi. Nyilvánvalóan azért szerződtem ide, mert dolgozni szeretnék, ez a továbbiakban is így van. Szeretem a csapatot és a várost is, engem nem keresett meg senki. (kecskemetite.hu)

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): – Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, Kecskeméten senkinek sem könnyű nyerni. Nekem diósgyőriként, sőt Czvitkovics Petinek a Debrecennel sem sikerült például korábban. Ma is így nézett ki, de sikerült egyenlítenünk, a második félidőben 10 ember ellen pedig könnyebb dolgunk volt, noha a Kecskemét veszélyesen kontrázott. Ez nem von le a játékosaim érdemeiből, mert a második félidőben irányítani tudtunk. Régóta adósak voltunk a sikerrel, ami azért is nagy öröm, mert egy olyan pályán nyertünk, ahol október óta senki. (kecskemetite.hu)

DEBRECEN – HONVÉD 0-2 (Vernes 63., Lőrinczy 92.)

Gól itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Kondás Elemér (Debrecen): – Jól indult a mérkőzés, rengeteg helyzetünk volt, de folyamatosan kihagytuk azokat, illetve Kemenes is jól védett. Meg kell említeni, hogy az ellenfélben is benne volt a gólveszély a kontrái révén, ebből kaptuk az első gólt, az utolsó percek eseményeit pedig mindenkit láthatta a kivetítőn, azon nincs mit beszélni (a stadionban visszajátszották a lefújás után a gól előtti, túloldali jelenetet, amely 11-es gyanús volt – a szerk). Gratulálok a játékosoknak és mindenkinek, aki ezért tett. Bár kikaptunk, de azért fogunk örülni, mert nem egy meccsen múlik a bajnoki cím, hanem az egész éves teljesítményen. Az, hogy ez a 90 perc így sikerült, azt sajnáljuk, de attól még úgy gondolom, mindenkinek megvan a joga arra, hogy örüljön. (MTVA)

Simon Miklós (Honvéd): – Úgy érzem, nagyon sokat tettünk azért, hogy ma is nyerhessünk. Aki látta a meccset, az láthatta, hogy szerencsénk is volt azért, ami most bepattant, az máskor kifelé jött. Úgy érzem, megérdemeltük a sikert. Természetesen gratulálok a Debrecennek. (MTVA)

GYŐRI ETO – MEZŐKÖVESD 5-0 (Lang 28., Wolfe 36., Trajkovic 79., Dordevic 83., Kronaveter 87.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Horváth Ferenc (Győri ETO): – Annak, hogy itt az utolsó fordulóban történjen valami, annak már nem volt realitása, de év közben lehetett volna, de most nem sikerült. Azt gondolom, hogy ebben az évben a Győri volt a legjobb csapat, akármi akármit mond, én így érzem, lehet, hogy azért, mert én vagyok az edző. Mindemelett természetesen gratulálok a Debrecennek, maximálisan megérdemlik a bajnoki címet. A gólörömről: volt egy érdekes kijelentés a héten, ami miatt a srácok úgy érezték, hogy valamit jelezni kell felém. Nagyon örülök annak, hogy ez így sikerült, bb sorozaés annak is, hogy ilyen eredményt értünk el. Jövőre nincs más célunk, mint hogy egyetlen egy hellyel lépjünk feljebb a tabellán. Úgy érzem, ez reális. Több sorozatot szakítottunk meg, az ETO fennállása óta ez a legjobb szerelés. Tízből kilenc mecset megnyertünk, büszke vagyok a csapatomra, örülök, hogy olyan játékosok alkotják a keretet, akik ha néha kevesebbet is játszottak, így tudtak hozzáállni a mérkőzéshez. Maximálisan elégedett vagyok mindenkivel. (Sport TV)

Tóth László (Mezőkövesd): – Picit szomorú vagyok, hogy hozzájárultunk ehhez a fiesztához, bár mondhatnám, hogy edzőkollégámnak ilyen napot szerzetünk. Szerettünk volna szorosabb eredményt elérni, vagy pontot, pontokat szerezni, az első gól egy kicsit véleményes volt, hogy szabálytalanul támadták-e vagy sem a kapust. Bár a Győr végül is nyomás alatt tartott minket, ugyanakkor a labdabirtoklásban időnként fölénybe tudtunk kerülni, de ebből nem tudtunk olyan helyzeteket kialakítani, ami veszélyt jelentett volna ellenfelünkre. Szomorú vagyok, hogy a végén összeroppantunk, a végén ilyen meccs nem is volt szerintem egész évben, ahol ilyen nagy százalékban mentek be egy csapat helyzetei, mint ma. Ez egy ilyen nap volt, sajnos egy-két játékosom összeroppant. Gratulálok a Győrnek az egész éves teljesítményéhez. (Sport TV) (Fotó: mlsz.hu)

MTK – KAPOSVÁR 2-0 (Bese 34., 43.)

Gól itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

NYILATKOZATOK HAMAROSAN!

Focitorna: óriási kedvezmény mindenütt - nevezz a budapesti selejtezőre! »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON