Új felállás a klub irányításában Nyíregyházán

Feltöltve: 2014, június 4 - 19:34 Frissítve: 2014, június 4 - 23:38

Új felállásban működik a jövőben a Nyíregyháza Spartacus, az eddig vezetőedző, Lucsánszky Tamás lett a csapat klubigazgatója, írja a Nyíregyházi együttes honlapja.

Új felállásban működik tovább a jövőben az élvonalba feljutott Nyíregyháza Spartacus, tette közzé a nyiregyhazasartacus.hu, ahol Révész Bálint tulajdonos fűzött kommentárt a szerkezeti átalakításhoz.

- Mindenek előtt szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, aki segítette a csapat működését, legyen szó játékosról, szakvezetőről, a klub dolgozóiról. Gratulálok a csapatnak, hogy feljutott az élvonalba, de azt is látjuk, hogy az NB-I lényegesen több feladatot ró majd mindenkire. Ezért egy új klubmodell bevezetése mellett döntöttem, melynek első lépcsőjeként megállapodtam Lucsánszky Tamással, aki a jövőben a Nyíregyháza Spartacus klubigazgatója lesz. Ő felügyeli a felnőtt és az utánpótlás csapatok működését, és tárgyal a leendő vezetőedzővel, akit rövid időn belül be is jelentünk. Már a mai napon egyeztetett a keret tagjaival, és megkezdte a tárgyalásokat új labdarúgókkal is. A jelenlegi ügyvezetővel, Dr. Barczi Róberttel a Spartacus jövőjét illetően eltérő nézetet képviseltünk, ezért megköszönve eddigi munkáját úgy döntöttünk, hogy közös megegyezéssel szerződést bontunk - nyilatkozta a nyíregyházi tulajdonos. (Fotó és forrás: nyiregyhazaspartacus.hu")

Focitorna: óriási kedvezmény mindenütt - nevezz a selejtezőkre! »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON