Vasas: Öt céligazolással hajtanak rá az NB I-re

Feltöltve: 2014, június 24 - 16:16 Frissítve: 2014, június 24 - 16:41

A jelenlegi csapat értékeinek megtartásával és nagyjából öt céligazolással menne neki a Ness Hungary NB II következő idényének a Vasas - mondta Vancsa Miklós ügyvezető. György Tamás, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa is beszállhat a csapat működtetésébe.

Remekül szerepelt tavasszal a Vasas a Ness Hungary NB II-ben, a következő idényben pedig a feljutás célozza meg az angyalföldi alakulat. Vancsa Miklós ügyvezető a vasasfc.hu-nak beszélt arról, milyen háttérrel és milyen állománnyal vághat neki a gárda a következő évadnak.

– A nyáron megpróbálunk egy olyan keretet összehozni, amelyik értelemszerűen többe fog kerülni, mint a mostani elmúlt félévé. De szeretném kiemelni, hogy az elmúlt félévet nem lehet összevetni a júliustól kezdődő egy évessel. Ez a félév "kidobott pénznek" is tekinthető. Tudtuk ugyanis, hogy ennek a félévnek minden számláját ki kell fizetnünk, ugyanakkor tisztában voltunk azzal is, hogy igazán karakteres eredményt nem tudunk elérni, mert akkora volt a hátrányunk. Ugyanakkor még sem volt elfecsérelt pénz amit 6 hónap alatt költöttünk, mert sikerült az alapcsapatnak egybe rázódnia és megtaláltuk a stílusunkat. Ezek miatt nem tudjuk azt mondani, hogy a mostani félszezonnak értelemszerűen mondjuk négyszerese lesz a 2014/15-ös büdzsénk. Inkább azt mondhatjuk, hogy megpróbáljuk úgy megerősíteni a csapatot - és itt nem kell 8-10 emberben gondolkodni - hogy nagyjából öt céligazolással, az értékeink megtartásával, a csapat eséllyel veheti fel a versenyt az 1-2. hely megszerzéséért. Hogy ez mennyibe kerül, még nem tudhatjuk, hiszen hogy az új öt játékos milyen pénzügyi terheket ró ránk, még magam sem tudom. Minden csapatrészbe szeretnénk, akarunk meghatározó, erősítést jelentő játékost igazolni. De ez nem könnyű feladat. Ugyan sokat javult a tárgyalási pozícióm a tél óta, hiszen most már tudom mondani egy NB I-es szintű játékosnak, hogy bizony a Vasas fel akar jutni - ezt ugye télen nem tudtam még mondani -, de mindent megteszünk, hogy a Vasas visszakerüljön az első osztályba, ahová való. Tárgyalásban vagyunk néhány korosztályos válogatott fiatallal is – fogalmazott.

A klub elöljárója kitért arra is, hogy hamarosan újabb támogatók állhatnak a piros-kékek mellé.

– Tárgyalásban állunk potenciális támogatókkal. De ebben a fázisban még korai lenne erről beszélni. Ha konkrét szerződéskötésig eljutunk természetesen nyilvánosságra hozzuk. Mind Jámbor úr, mind pedig én több vonalon azon iparkodunk, hogy jöjjenek még cégek és támogassák a Vasas futballt, hogy minél erősebb csapatot tudjunk csinálni. Kicsit előretekintve fontos lesz, hogy a szponzoraink egy-két év múlva az NB I-ben is ott legyenek, mert ott még inkább szükség lesz arra, hogy versenyképesek legyünk. Nagyon jó a kapcsolata György Tamás úrnak, a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémia tulajdonosának és Jámbor úrnak, így jó esély van arra, hogy György Tamás a közeljövőben szerepet vállaljon a felnőtt labdarúgócsapat működtetésében is. György Tamás kifejezte azon szándékát, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén mellénk álljon a csapat finanszírozásában is. Hogy ez tulajdonosként vagy támogatóként valósul meg még nem dőlt el. De a szándék mindenképpen meg van benne és ez a fontos. Ezért köszönet György Tamás úrnak – mondta Vancsa. (Fotó: Doba István, vasasfc.hu)

Pirlo, Neymar, Messi, Ronaldo - akciós focikönyvek a vb alatt! »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON