Megvan a nyár legfurcsább átigazolási sztorija Magyarországon

Feltöltve: 2014, július 3 - 16:03 Frissítve: 2014, július 3 - 18:07

A Vasas 15 millió forintért eladta Cseke Benjámin játékjogát a DVSC csapatának. Vancsa Miklós ügyvezető elmondása szerint egy az előző vezetés által megkötött szerződés miatt kényszerültek meglépni mindezt, az ügyben viszont még várhatóak fordulatok, hiszen a futballista a jelek szerint nem akar a Lokihoz menni.

A Vasas FC – a korábbi német vezetéssel 2013-ban kötött szerződésben foglaltak szerint – eladta Cseke Benjámint a DVSC-nek 15 millió forintért – közölte honlapján az angyalföldi klub. Vancsa Miklós ügyvezető így világította meg az ügy részleteit.

– Cseke Benjámin az előző vezetés által kötött profi szerződése alapján 2016. június 30-ig a Vasas Futball Klub Kft. játékosa. A korábbi kft. ügyvezető igazgatója, Christian Kraut által aláirt szerződés 2014. június 30-ig a egyebek mellett a következő opciókat tartalmazza. A Vasas FC köteles 2014. június 30-ig - hangsúlyoznám: a klub -, 15 millió forintért értékesíteni Cseke Benjámin játékjogát egy a játékosnak előnyös csapathoz. A szerintem végtelenül előnytelenül megkötött szerződés azt is tartalmazza, hogy ha ezt a klub nem teszi meg, úgy Cseke Benjámin 2014. július 1-től szabadon igazolható. Mi, a klub jelenlegi vezetése, még az utolsó pillanatban is megpróbálta, hogy Benjit rávegye ennek a pontnak a módosítására, ám ebben a játékos nem volt partner. A számomra ismeretlen ügynöke pedig nem jelentkezett nálunk – fogalmazott.

Vancsa hozzátette, hogy a két klub aláírta a megállapodást, a játékos viszont nem – ennek fényében érdekes helyzet állt elő. A DVSC felszólította a labdarúgót, hogy jelenjen meg náluk, ő azonban ennek egyelőre nem tett eleget. A piros-kékek szerint Cseke ingyen akar eligazolni, az ügynek pedig nyilvánvalóan lesz folytatása.

A futballista az előző idényben 29 NB II-es mérkőzésen lépett pályára a Vasasban és 8 gólt szerzett. (Fotó: vkla.hu)

Pirlo, Neymar, Messi, Ronaldo - akciós focikönyvek a vb alatt! »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON