Királyt kitették a keretből Münchenben - káosz Moniz csapatánál

Feltöltve: 2014, augusztus 11 - 15:37 Frissítve: 2014, augusztus 12 - 09:42

Kitették a keretből Király Gábort az 1860 Münchennél, a futballista bizonytalan ideig a második csapat edzéseit látogathatja. Rajta kívül négy labdarúgó járt ugyanígy az RB Leipzig elleni 3-0-s vereséget követően. Gerhard Poschner sportigazgató leszögezte, nem az edzéseken vagy a találkozókon mutatott teljesítmény indokolta a büntetést.

A második bajnoki mérkőzés, a második vereség után öt játékost a tartalékcsapathoz irányított az 1860 München vezetése. Köztük van Király Gábor is, akire egy ideig a jelek szerint nem számít(hat) Ricardo Moniz.

– Természetesen nagyon szomorú vagyok, de el kell fogadnom a klub döntését. Továbbra is mindent meg fogok tenni az edzéseken. Egyértelmű, hogy nem rajtoltunk jól, de a lehető leggyorsabban meg kell találnunk a helyes utat. Egyelőre nem tudom, mikor készülhetek újra a profi kerettel – mondta a légiós a sport1.de internetes portálnak.

Rajta kívül a frissen kinevezett csapatkapitány, Julian Weigl, valamint Daniel Adlung, Yannick Stark és az ugyancsak kapusposzton bevethető Vitus Eicher került a második együtteshez, mindannyian pénzbüntetést is kapnak.

Gerhard Poschner sportigazgató elmondta, szükség volt ehhez a fegyelmezési eszközhöz nyúlni, az ok pedig olyan dolog, aminek nincsen semmi köze sem az edzéseken, sem a meccseken történtekhez. Hozzátette, mindkét irányban nyitva áll az ajtó az "ötök" előtt, azaz aki jól teljesít egy szinttel lejjebb, akár gyorsan is visszakerülhet az első csapathoz, aki viszont csalódást okoz, azzal végleg is szakíthatnak.

Az tz-online.de beszámolója szerint Király a hétvégén a bekapott gólokról nem tehetett, viszont a pályán a hajánál fogva ragadta meg egyik csapattársát. Az persze nem biztos, hogy mindennek köze van a büntetéshez. Ricardo Moniz helyzete pedig könnyűnek semmiképpen sem nevezhető a közelgő kupameccs előtt.

Nézz szét a csakfoci.hu webáruházában! Több mint 20.000 termék!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON