Kinyírták a Honvédtól kilencet kapó bundagyanús csapatot

Feltöltve: 2014, augusztus 18 - 12:27 Frissítve: 2014, augusztus 18 - 12:27

A montenegrói szövetség visszaminősítette a Celik Niksicet a negyedik vonalba, miután a polgármester megvonta a klubnak folyósított támogatást a csapat bundagyanús nemzetközi kupameccsei és gyalázatos eredményei miatt.

Magyarországon azóta ismert a Celik Niksic neve, amióta a Honvéd egy kilencest gurított a csapatnak az Európa Liga selejtezőjében. A találkozót követően vizsgálták, nem történt-e szándékos manipuláció, a montenegrói együttes pedig idén is gyanúsan teljesített a kupaporondon. A szlovén Kopertől idén 4-0-ra és 5-0-ra kapott ki a gárda, kapusa ismét elugrott egy labda elől, mindez pedig így együtt már sok volt a tulajdonosi körnek is.

Niksic város polgármestere, Ranko Radulovic bejelentette, hogy nem folyósítja tovább a korábbi támogatást a klubnak, ezután pedig a szövetség megvonta a Celik élvonalbeli indulási jogát és a negyedosztályba minősítette vissza az együttest.

Az indoklás kitért arra is, hogy a közelmúlt eredményei tönkreteszik, csorbítják a montenegrói futball nemzetközi hírét. (Fotó: MTI)

Honvéd 9-0 Celik

És az idei leggyanúsabb gól:

Nézz szét a csakfoci.hu webáruházában! Több mint 20.000 termék!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON