Király Angliába akar igazolni a németek szerint

Feltöltve: 2014, augusztus 21 - 11:04 Frissítve: 2014, augusztus 21 - 11:49

Király Gábor távozna Münchenből és szívesen védene újra Angliában, ahonnan a Fulham már meg is kereste – írja egy német portál, hozzátéve, hogy a 38 éves magyar hálóőrnek egy szintén rutinos német kapussal kell majd valószínűleg megküzdenie a londoni csapat kispadján ülő Felix Magath kegyeiért. Az 1860 München sportigazgatója, Gerhard Poschner is megerősítette, hogy már beszéltek Királyról az angol klubbal, a légióst néhány napra a második csapathoz száműző Ricardo Moniz viszont nem biztos, hogy belemegy a távozásába.

Mint ismeretes, Király Gábor helyzete azután vált bizonytalanná a Bundesliga 2-ben szereplő csapatnál, hogy a nyáron kinevezett Ricardo Moniz megbüntette és néhány napra a második csapathoz száműzte fegyelmezetlensége miatt a magyar válogatott hálóőrt.

Az 1806 Münchennél 2009 óta védő Király ugyan visszakerült az első kerethez – a kispadon ült a Kiel elleni kupameccsen –, de ekkorra már bejelentkezett érte az angol Fulham, ezt egyébként a magyar kapus maga is elismerte, és a tz.de cikkében a müncheniek sportigazgatója, Gerhard Poschner is megerősítette, hogy már beszéltek a Fulhammel.

- A Fulham felhívott minket, egy remek beszélgetésen vagyunk túl – fogalmazott sejtelmesen a korábbi labdarúgó.

A portál szerint Király szívesen váltana és még szívesebben igazolna a Premier League-től a tavasszal búcsúzott londoni csapathoz, ahol a német Felix Magath-tal dolgozhatna együtt. A lap ugyanakkor úgy tudja, hogy nem Király az egyedüli kiszemelt, a "Falusiak" a 35 éves, legutóbb a Schalke kötelékébe tartozó, jelenleg azonban csapat nélküli Timo Hildebrandot is kinézték maguknak.

Kérdés, hogy Moniz belemenne-e Király távozásába, hiszen néhány napja kijelentette, hogy nem akarja elengedni az 1860 München egyik legjobb játékosát.

Nézz szét a csakfoci.hu webáruházában! Több mint 20.000 termék!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON