Magas beosztású vezető lett az Újpest ex-edzője Örményországban

Feltöltve: 2014, augusztus 28 - 10:59 Frissítve: 2014, augusztus 28 - 11:02

Új munkája van Marc Leliévre-nek, az Újpest korábbi szakvezetőjének. A tréner az Örmény Labdarúgó-szövetség technikai igazgatója lett, és elsősorban az utánpótlás-neveléssel foglalkozik majd.

A Het Belang van Limburg beszámolója szerint új munkát kapott Marc Leliévre, aki korábban Újpesten is dolgozott.

- Magyarországon ismertem meg a kontaktszemélyt, aki azt javasolta, hogy dolgozzak Örményországban. Január 1-jéig írtam alá egyelőre, de a megállapodás másfél évvel meghosszabbítható. Először teljes mértékben meg szeretnék győződni arról, hogy rendben vannak a körülmények, aztán majd lehet szó a hosszabb távú közös munkáról. Felületesen már informálódtam, körülnéztem. Fiatalokkal fogunk dolgozni, akik hetente hat napon át a nemzeti edzőközpontban tartózkodnak majd. A szervezettség elég kezdetleges, ezért hívtak engem. Az UEFA ugyanakkor támogatja a programot, Montenegró és Grúzia mellett választotta ki Örményországot - mondta a szakember.

Nézz szét a csakfoci.hu webáruházában! Több mint 20.000 termék!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON