Moniz állása máris veszélyben egy lap szerint - a Böde-ügy is téma

Feltöltve: 2014, szeptember 1 - 20:18 Frissítve: 2014, szeptember 1 - 23:21

Egy német, az 1860 München csapatával foglalkozó portál szerint Ricardo Moniz helyzete ingataggá vált a bajor csapatnál. A lap úgy tudja, hogy a rossz szezonrajt és a belső botrányok mellett az is közrejátszhat ebben, hogy a tréner kapkodva akart igazolni, így a vezetés azt sem értette, miért merült fel hirtelen Böde Dániel (FTC) erősítésként a szakembernél.

Négy meccsen eddig két pontot szerzett az 1860 München a Bundesliga 2 szezonjában, amely jócskán alulmúlja a szurkolók várakozását, de a dieblaue24.com nevű portál úgy tudja, hogy nem csak emiatt lett kissé feszült a helyzet a klubvezetés és Ricardo Moniz között.

A cikk szerint a belső ügyek (a 18 éves Julian Weigl csapatkapitányi kinevezése, majd lefokozása, Király Gáborék megbüntetése) és a holland tréner átigazolási politikája is komoly megütközést keltett főnökeiben. A lap kitért arra, hogy Moniz furcsa átigazolási kérései, így például a ferencvárosi Böde Dániel kiszemelése sem aratott nagy sikert.

A lap hivatalosan semmilyen formában meg nem erősített cikke szerint a nyáron kinevezett holland esetleges lemondása sem lenne meglepő lépés a következő napokban/hetekben, mivel közvetlen felettesével, Gerhard Poschner sportigazgatóval sem felhőtlen már a viszonya.

Akciós focicipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON