Szabicsnak nem kell feladnia grazi munkáját a válogatott miatt

Feltöltve: 2014, szeptember 30 - 12:40 Frissítve: 2014, szeptember 30 - 12:40

A magyar válogatott másodedzői pozíciója mellett a Sturm Graznál meglévő állását is megtartja Szabics Imre, akit klubja szabaddá tett az előttünk álló két hónapra.

Mint ismert, Szabics Imre lett a három mérkőzésre kinevezett Dárdai Pál egyik segítője a magyar válogatottnál. A Kurier c. osztrák lap beszámolója szerint az egykori kiváló támadó megtartja a Sturm Graznál végzett feladatát, továbbra is ő marad a klub játékosmegfigyelő-hálózatának vezetője.

A fekete-fehérek az előttünk álló időszakra az MLSZ rendelkezésére bocsátották Szabicsot, de a megbízatás letelte után várják vissza magukhoz.

– Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Sturmnál végzett feladataim mellett még a válogatott kispadján is számítanak rám – mondta az ex-csatár.

Öltözz piros-fehér-zöldbe - kattints! Szurkolói mez I Eredeti mez

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON