"Mehettem volna Olaszországba" - Laczkó ezért választotta a Kecskemétet

Feltöltve: 2014, október 1 - 18:40 Frissítve: 2014, október 1 - 18:41

A Kecskemétre igazolt Laczkó Zsolt elmondta, lett volna lehetősége külföldön folytatni pályafutását, az olasz harmadosztályban, de mindenképpen olyan helyre vágyott, ahol rendszeres játéklehetőséget kap.

A keddi nap híre volt, hogy a válogatott balbekk, Laczkó Zsolt aláírt az OTP Bank Ligában szereplő Kecskemét csapatához. A futballista így vázolta az elmúlt hetek eseményeit a kecskemetite.hu-nak:

– Nagyon boldog vagyok, hogy újra csapatban érezhetem magam, hosszú időszak áll mögöttem. Nehéz volt fejben és fizikálisan is, hiszen nem egyszerű úgy készülni, hogy nincs csapatod. Szeretném azonban megköszönni a Puskás Akadémiának, hogy náluk készülhettem, nagyon korrektül álltak hozzám. Szintén köszönettel tartozom a Vasasnak, ahol az utolsó héten edzettem, ez egy szép gesztus volt, hiszen minden szolgáltatást igénybe vehettem. Visszatérve a kérdésre, nagyon vártam már ezt a napot! Elhúzódott az ügyem, nem így terveztem, de boldog vagyok, hogy megvan a csapatom. Minden erőmmel azon leszek, hogy segíteni tudjak a KTE-nek. Tény, külföldi szerződéssel próbálkoztam, lett volna lehetőségem az olasz harmadosztályba, vagy más országokba igazolni. Az volt a fontos azonban jelen pillanatban, hogy hol tudok játszani, minél több játéklehetőséget kapni, nem a pénzt néztem a jelenlegi helyzetben. Életem egyik legnehezebb időszaka volt ez a mostani, ilyen helyzetben még nem voltam, hogy ennyi ideig ne legyen klubom. Óriási dolog ez nekem, hogy a KTE segített, és szükség van rám, ezt ezúton is köszönöm, nagyon korrekt volt a klub! Hétvégén már láttam is a csapatot, szimpatikus az az agresszív játék, amit Bekő Balázs preferál, ez áll közelebb hozzám is.

A labdarúgó hozzátette, minél hamarabb szeretne a pályán lenni, de még kell egy kis idő neki, mire megismerkedik a társakkal, a csapattal. (Fotó: kecskemetite.hu)

Öltözz piros-fehér-zöldbe - kattints! Szurkolói mez I Eredeti mez

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON