Miriuta: „Várjuk, hogy csoda történjen” - erre számítanak az edzők

Feltöltve: 2015, április 26 - 12:55 Frissítve: 2015, április 26 - 13:03

Az OTP Bank Liga 25. fordulójából két mérkőzés maradt vasárnapra. Az ezer sebből vérző Győri ETO a Puskás Akadémiát fogadja. Miriuta László szerint, amíg él a remény, nem adják fel. Benczés László egy sarokba szorított vadállatnak nevezte a Győrt. A másik meccsen a kiesés elkerüléséért harcoló Honvéd a Debrecennel játszik. Marco Rossi nagy problémája, hogy a Loki motivált lesz. Kondás Elemér a kispestiek gyenge eredményei ellenére is nehéz találkozót vár.


GYŐRI ETO - PUSKÁS AKADÉMIA, 16.30

Miriuta László (Győri ETO): - Nem változott semmi sem a múlt hét óta, mi becsülettel készülünk, és várjuk, hogy történjen valami. Nagyon jól esik, hogy a szurkolók próbálnak segíteni, az edzésen a hangulat fantasztikus volt, már csak ezt is szeretnénk viszonozni azzal, hogy nyerünk vasárnap. Várjuk, hogy csoda történjen, mert nagyon fogy az idő, de amíg él a remény, nem adjuk fel. (eto.hu)

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): - Óva intem a játékosaimat attól, hogy azt gondolják könnyű dolgunk lesz. Pályaedzőként és vezetőként is átéltem hasonlót. Tudom, hogy nem szabad lebecsülnünk a nehéz helyzetbe került csapatokat. Kicsit csúnya példával élve: egy sarokba szorított vadállat is csúnya sebet tud ejteni. Nekünk nagyon sokat kell tennünk a pályán azért, hogy legyőzzük a Győrt. Abból kell kiindulnunk, hogy mit tudunk mi játszani és ebből mi az, amit felszínre tudunk hozni aktuális ellenfelünkkel szemben. Ha sikeresek akarunk lenni, a lehető legnagyobb akarattal kell végig küzdenünk a pályán. (pfla.hu)


HONVÉD - DEBRECEN, 18.30

Marco Rossi (Honvéd): - Ha a Debrecen nem kezdte volna olyan rosszul a szezont, akkor most harcban lenne a bajnoki címért a Videotonnal és a Ferencvárossal, ugyanis ez a három csapat az, amelyek a legnagyobb erőt képviselik Magyarországon. Nekünk az a nagyon nagy problémánk, hogy a debreceniek célja, hogy az első négy közé kerüljenek, tehát nagyon motiváltan fognak játszani. Minden körülmények között azért kell küzdenünk, hogy pontot, pontokat szerezhessünk. (nb1.hu)

Kondás Elemér (Debrecen): - Nagyon nehéz találkozóra készülünk. Láttam a Pécs-Honvéd összefoglalóját, veszélyesen játszott a Rossi-csapat és vezetni is tudott, de az utolsó percekben kapott két olyan gólt, amelyekre nem számított senki. Minket nem téveszt meg, hogy a Honvéd hány pontot szerzett tavasszal, vannak veszélyes játékosiak, akikre figyelni kell. Minden mérkőzés nehéz a kispestiek ellen. Természetesen nyerni szeretnénk, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Bozsik-stadionban. (nb1.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON