Spanyol csapattal működne együtt a Diósgyőr - több játékos is kivárásra játszik

Feltöltve: 2016, május 18 - 16:59 Frissítve: 2016, május 18 - 16:59

Javában dolgozik a klub fejlesztésén a Diósgyőr sportigazgatója, a télen kinevezett Benczés Miklós, aki az elmúlt hónapban két munkatársával a Sevillánál vendégeskedett. A DVTK együttműködésre törekszik az EL-döntős klubbal, de játékosok aligha érkeznek majd Sevillából. Három meghatározó játékos jövője egyelőre erősen bizonytalan.

Nyerj VVIP belépőt a foci válogatott búcsúkoncertjére! » »

Benczés Miklós, a Diósgyőr sportigazgatója a nyári tervekről beszélt boon.hu-nak.

Akár az Európa Liga-döntős, spanyol Sevillával is létrejöhet egy partnerkapcsolat a közeljövőben. A korábban a klubnál edzőként is bizonyító Benczés elsősorban sportszakmai kapcsolatokat igyekszik kiépíteni, aminek célja a megfelelő szakemberekkel történő minőségi szakmai tudás importálása a Sevillától. A sportigazgató ugyanakkor nem zárta ki, hogy más csapatokkal építsenek ki partneri viszonyt, így a horvát Dinamo Zagreb, a holland PSV vagy a szintén spanyol Valenciánál is tapogatózó tárgyalásokat folytattak. A spanyol csapatok európai dominanciájából kiindulva azonban a spanyolokat tartja követendő példának, és azt is megemlítette a Sevilla mellett, hogy a közös színek és a mindkét csapatban megfordult, illetve jelenleg is az andalúziai klub alkalmazásában álló Francisco Gallardo is összekötik a két klubot. Benczés ugyanakkor azt egyelőre kizárja, hogy akár játékos igazolásig is terjedjen az együttműködés.

A boon.hu kérdésére három kulcsfontosságú játékos helyzetére is kitért Benczés az interjúban. Egerszegi Tamásnak, Barczi Dávidnak és Koman Vladimirnek is lejár a nyáron a szerződése, feléjük a klub már megtette a szerződéshosszabbítási ajánlatát, a játékosok azonban egyelőre még kivárásra játszanak. (Fotó: dvtk.eu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON