A Vidi új szerzeménye: "Remélem, nem fütyülnek ki a Loki-szurkolók"

Feltöltve: 2016, június 8 - 13:32 Frissítve: 2016, június 8 - 13:37

Bódi Ádám új kihívásokra vágyott, ezért szerződött Debrecenből a Videotonhoz.

Bódi Ádám, a Videoton középpályása nyilatkozott a vidi.hu-nak.

- Nagyon fontos, hogy nem haraggal távoztam Debrecenből, mindenről és mindenkiről csak szép emlékeket őrzök. Bízom benne, hogy amikor ellenfélként visszatérek, a Loki-szurkolók nem fütyülnek ki, és ők is megértik, hogy ez a váltás jót tehet a karrieremnek, tovább tudok fejlődni. A Vidi-szurkolóknak pedig annyit üzennék, hogy remélem, a személyemben olyan játékos került a klubhoz, akit hamar befogadnak, és akit méltónak találnak arra, hogy magára húzza a Vidi-mezt.

Bódi elmondta azt is, hogy miért váltott csapatot.

- Új kihívásokra vágytam, szerettem volna új embereket megismerni, hiszen ahogy mondtam, az NB II óta dolgoztam együtt Debrecenben Kondás Elemérékkel. Nekik amúgy nagyon sokat köszönhetek, hiszen egészen a válogatottig sikerült eljutnom, de úgy éreztem, itt az ideje, hogy tovább lépjek, ehhez pedig mindenképp változásra volt szükségem. Amióta itt vagyok a Vidinél, semmi olyan nem történt, ami miatt esetleg meg kellett volna bánnom a döntésemet. Nyilván Debrecen, a város, a családom és az ott élő barátaim hiányoznak, de a futball ezzel is jár. (Fotó: vidi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON