A Videoton számít egy fiatal játékosra - az utolsó utáni órák hírei

Feltöltve: 2013, február 24 - 19:27 Frissítve: 2013, augusztus 29 - 15:14

A csakfoci.hu legnépszerűbb rovatában a korábbiakhoz hasonlóan minden átigazolási információt megtaláltok egy helyen. Csütörtökön éjfélkor zár a hazai átigazolási piac, kövesd nyomon az utolsó órák híreit. Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza naponta többször!

Segítsd a munkánkat: Ha tudsz egy olyan máshol megjelent átigazolási hírről, amit itt nem láttál, küldd el nekünk ide kattintva!

Tedd be a rovatot kedvencek közé! - nyomd le a CTRL és a D gombokat együtt, aztán okézd le!


Február 26.:

Veszprém-Haladás: Predrag Bosnjak szeretett volna már most télen a Haladáshoz menni, de a két klub nem tudott megegyezni egymással (nem nehéz kitalálni: a veszprémiek túl sok pénzt kértek érte), így nyárig a Veszprém FC-t erősíti a védő. (veol.hu)


Február 24.:

Videoton: A Videoton labdarúgó-csapatának felnőtt keretével dolgozta végig a felkészülést Zsótér Donát, a fehérváriak saját nevelésű szélsője. A fiatalember elnyerte a szakmai stáb tetszését, így a tavasszal is José Gomes keze alatt dolgozhat. (feol.hu)

Lombard Pápa: Horváth Levente elköszönt a Lombard csapatától. (papa-ma.hu)


Február 23.:

Diósgyőr: "Nem jelentkezett nálunk a labdarúgó, de ettől függetlenül látok némi reményt arra, hogy mindkét fél számára, viszonylag megnyugtató módon rendezni tudjuk az ügyünket" - mondta Dudás Hunor ügyvezető Youssef Sekourról. (boon.hu)

Eger: A 19 éves középpályás, Berki István Vácról érkezik. (egrifoci.hu)

Pécs-Kozármisleny:Nagy József tavasszal is a Kozármisleny együttesében szerepel.(kozarmislenyse.hu)

Lombard Pápa: Horváth Levente távozott, míg Seye nyárig kölcsönben Zalaegerszegen folytatja. Sikeres tárgyalásokat követően a felkészülés második felét Pápán töltő Jasarevic Mahir aláírt. (lombardfcpapa.hu)

Győri ETO: Lubos Kamenar személyében szlovák válogatott kapus érkezhet Győrbe.

Eger: Savo Rakovic jött, Dusan Pavlov ment. Rakovic védő és legutóbb a DVTK-ban futballozott, míg az Egerben jól ismert Pavlov támadó, és Putnokra került kölcsönbe - nyárig. Egyaránt féléves megállapodás érvényes a játékosoknál. (egrifc.hu)

Haladás: Az újonnan igazolt Simon András, bár mehetett volna Siófokra és Egerbe, a tavaszt végül kölcsönben a Szombathelyi Haladásban tölti, egészen pontosan az NB II-es együttesben. Azonban ha jól futballozik, az NB I-es gárdában is helyet kaphat. (haladas.hu)


Február 22.:

Honvéd: Olasz sajtóhírek szerint az Atalantában nevelkedett Nicola Canzian aláírt a Honvédhoz.

Ferencváros: Sajtóhírek szerint a holland válogatott védőnek, David Mendes Da Silvának orosz ajánlatai is vannak, a hátvéd állítólag nem tervezi, hogy Magyarországra szerződik - az általa meglátogatott Ricardo Moniz mindenesetre ennek ellenkezőjét szeretné.

Eger: "Június 30-ig van szerződésem, tavasszal mindenképp szeretnék ott maradni az alapcsapatban, de a folytatás majd igazából a nyáron dől el. Most is érdeklődtek irántam az első osztályból, ezeket majd mindenképpen fontolóra kell vennem" - mondta el a Győri ETO elleni felkészülési meccsen három gólt szerző Horváth Zoltán a fourfourtwo.hu.-nak.

Videoton: 2003 után szeretne újra magyar bajnoki címet nyerni Juhász Roland, aki pénteken mutatkozott be hivatalosan is a sajtó nyilvánossága előtt. A Portugáliából érkezett Vitor Gomes nem tartja kizártnak, hogy a nyár után is Fehérváron maradjon.

Győri ETO: Az NB II-es csapatnál két játékosnak lejárt a szerződése, és egyikük sem hosszabbította meg. Távozott így a csapatból a szlovák korosztályos válogatott Miklós Viktor, a balszélső minden bizonnyal hazájában folytatja. A másik játékos az ifjabbik Igor Nicsenko, a csatár a REAC együttesében szerepel a következő időszakban. Három játékos kölcsönszerződéssel került alacsonyabb osztályba: a Csorna SE-nél folytatja Balla Tihamér, Leal Viktor és Szabó Milán is. (eto.hu)

Ferencváros: A 30 éves, korábbi holland válogatott védő, David Mendes Da Silva is az Üllői útra igazolhat - írja az ulloi129 szurkolói portál.

Kecskemét: "A Kecskemét kitartóan érdeklődött irántam, igazából azon múlt az ideigazolásom, hogy milyen formában sikerül megállapodni a Nyíregyházával. Végül a kölcsönadásban egyeztek meg a felek...A KTE magyar szinten egy technikás, látványos támadó focit akar játszani mindig, olyan játékosok fordultak itt meg, mint Tököli Attila, vagy Lencse László. Ehhez szeretnék felnőni én is...A célom nagyon egyszerű, szeretném bizonyítani, hogy helyem van itt és érdemes megtartani nyáron!" - nyilatkozta a tegnap igazolt Kovács Ádám a kecskemetite.hu-nak.

MTK-Videoton: A csakfoci.hu információi szerint a Videoton szerette volna leigazolni Csiki Norbertet, az MTK támadóját, a kék-fehér klub azonban nem kívánta eladni a játékost.

Szeged: A Szeged 2011 NB II-es csapata szerződtette a Sándorfalva tehetséges támadóját, Gémes Bencét. (szeged2011.sport.hu)

Légiósok: Gera Zoltán szerződésének meghosszabbítása egyelőre nem téma a West Bromwich Albionnál.

Kaposvár: "Nem igazán igazoltunk a télen, a rendelkezésre álló labdarúgókból próbálunk minél jobb együttest formálni" - mondta el Prukner László a rakoczifc.hu-n.

DVTK: Az átigazolási szezon lejárta előtt pont került a DVTK harmadik kereten kívüli játékosa ügyére is. Savo Rakovićhoz és Halgas Tiborhoz hasonlóan a DVTK Igor Gallal is közös megegyezéssel bontott szerződést. (dvtk.eu)


Február 21.:

Eger: Az átigazolási időszak utolsó napján öt játékos kötelezte el magát az Egri FC-hez. A két francia légiós, Lasimant és Koné után a szerb Buac is csatlakozott a kerethez, míg a Palásthy-testvérek Vácról érkeztek. Valamennyi futballista idén nyárig szóló szerződést írt alá az egylethez. írja az egrifc.hu, amely megerősíti korábbi hírünket: Kovács Gábor a Paksi FC-hez írt alá két és fél évre.

Haladás: Simon András aláírt Szombathelyen, a tavaszi szezonra, kölcsönben érkezik a támadó - erősítette meg a korábbi hírünket haladas.hu.

DVTK: A mai napon a DVTK közös megegyezéssel szerződést bontott két játékosával is: Savo Raković és Halgas Tibor tavasszal már nem lép pályára a Diósgyőr színeiben. (dvtk.eu)

Puskás FC: Japán futballistával, Nakamura Jukival, a szlovák Rimaszombat játékosával bővülhet az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában listavezető Puskás Akadémia FC kerete. Nakamuri ügyében szóban már megállapodtak az őt képviselők a felcsúti vezetőkkel, ráadásul a szerződésbontás miatt a csütörtök éjfélkor lejáró átigazolási időszak rá nem vonatkozik. Pénteken akár alá is írhat a japán. (feol.hu

Békéscsaba: Horvát lapértesülések szerint a csabaiak által tesztelt Damir Milinovic mégsem lesz az Előre játékosa, és a horvát Gorica csapatában futballozik tovább.

MTK-Szigetszentmiklós: Szasa Macura szerződtetése ügyében mindenben megállapodott az MTK-val és a játékossal is a Szigetszentmiklóssal, így a labdarúgó tavasszal az NB II-es csapatnál szerepel majd. (futsalarena.hu)

Paks: Ahogyan azt korábban előre jeleztük, Kovács Gábor aláírt Pakson. (paksifc.hu)

Győri ETO: Simon András a Haladásé lehet, Jarmo Ahjupera marad Győrben, Marko Dinjar márciusig elhagyhatja a klubot, és egy válogatott kapus érkezhet.

Kecskemét: Kovács Ádám fél évre kölcsönbe érkezik Nyíregyházáról, megszerzésére nyáron opciós joga van a KTE-nek. A 21 éves támadó Nyíregyháza mellett, korábban a Vasasban és a Honvédban is szerepelt Magyarországon, de a tehetséges játékos Belgiumban is futballozott. Kovács 12 mérkőzésen lépett pályára ősszel a Szpari színeiben, ezeken a találkozókon három gólig jutott és kiosztott két gólpasszt is. (kecskemetite.hu)

Tatabánya: Djuric Djordje (MTK-tól kölcsönbe) és Ferkó Csaba (Vasas) is pályára lépett a csapat edzőmeccsén.

MTK: A kék-fehérek is tárgyaltak Juhász Roland ügyében, szívesen leigazolták volna.

Eger-Paks: Ahogyan előre jeleztük: Kovács Gábor Tomiszlav Szivics csapatához igazolt.

Diósgyőr: "Nagyon bonyolult a helyzetem. Hogy minden tisztázódjon, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez fordultunk a jogi képviselőmmel. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben, hogy nem focizhatok, a legjobb döntés az, ha hazamegyek a családomhoz" - közölte a klubjával vitában álló Youssef Sekour. (boon.hu)

MTK: Sasa Macuát a Szigetszentmiklós vette kölcsön.

Nyíregyháza: Montvai Tibor Jászapátiba igazolt - írja új klubja honlapja.

Lombard Pápa: Szerződést kötöttek Georges Griffiths elefántcsontparti, 23 esztendős támadóval. A spanyol Daniel Orozcónak ajánlatot tett az egyesület, a korábban Görögországban futballozó játékos hamarosan visszaérkezik Pápára. A horvát Tino Lagatort tovább tesztelik, még egy lehetőséget kap a hétvégi, Dunaszerdahely elleni találkozón. A legérdekesebb hír, hogy a Veszprémben nevelkedett, majd a holland Twente utánpótlás-alakulatához távozott, korosztályos válogatott Szolga Máté is aláírt a Lombardhoz. (veol.hu)

Eger-Videoton: Az egriek kölcsönvennék Szekeres Adriánt, de a Vidi vélhetően nem engedi el a védőt.

Szolnok: A próbajátékon szerepelt Kresimir Prgomet nem lesz a MÁV játékosa. (szolnokimavfc.hu)

Putnok: A kiszemeltek a következők a klub honlapja szerint: Kelemen Levente (Románia), Polényi Gábor (Vasas), Üveges Szabolcs (Újpest FC).

Orosháza-Békéscsaba: Makra Zsolt és Balázs József is az OFC-nél folytatja. (bekesfoci.hu)

Zalaegerszeg: A Pápa csatára, Mouhamadou Seye fél évre kölcsönbe kerül a csapathoz. A felröppent hírekkel ellentétben Denis Grbic tavasszal is marad a zalaiaknál. (ztefc.hu)


Február 20.:

Ferencváros: A Fradi újabb játékos igazolását jelentette be.

Honvéd: Nicola Canzian, a kispestiek által kiszemelt olasz balhátvéd már nagyon várja, hogy a piros-feketékhez kerüljön. A bekket vitte volna a román Gas Metan Medias is, de ő a magyar csapatot választotta - derül ki a Tuttomercatoweb cikkéből.

Ferencváros: Holland forrásaink szerint elképzelhető, hogy a korábban tesztelt Stanley Aborah is szerződést kaphat a Ferencvárosnál Leonardo után.

Videoton: "Több hazai csapat is megkeresett, végül azért a Vidivel egyeztem meg, mert nagyon tetszett az a profizmus, ami erre a klubra jellemző" - Juhász Roland aláírta kölcsönszerződését.

Paks-Eger: A Tolna megyeiek szeretnék megszerezni Kovács Gábort az egriektől, már zajlanak az egyeztetések a felek között.

Zalaegerszeg: Nagy Ferenc elmondta: a hátralévő két napban mindenképpen igazolni akarnak (a montenegrói Demir Krajevic nem valószínű, hogy marad), sőt a keddi napon is zajlottak az egyeztetések egy védőről és egy támadóról. A zaol.hu beszámolója szerint Denis Grbic-et az NB I-es Eger csapata vinné. Nagy Ferenc is tud erről, de hivatalosan még nem keresték őket ez ügyben.

Kecskemét: Yannick szerdán bekapcsolódott a közös munkába. (kecskemetite.hu)

Ferencváros: Leonardo, az UEFA Kupa-győztes csatár aláírt.

Ferencváros: "Nagy nap a mai, megyek a Ferencváros stadionjába" - írta közösségi oldalán Leonardo, aki tegnap érkezett Budapestre. Ebből következtetve hamarosan bejelenthetik Ricardo Moniz korábbi játékosának szerződtetését.

Ferencváros: Snót nem engedik a hollandok a Fradiba

Diósgyőr-KBSC: Bogáti Péter a tavaszi szezont az NB II. Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika csapatában tölti. (dvtk.eu)

Lombard Pápa: A napokban biztossá vált, hogy a Lombardnál próbajátékon lévő horvát támadó, Tino Lagator nem szerződik Pápára. Azonban a csatár Jasarevic Mahir és a védő Daniel Orozco leigazolásáról tárgyalásokat folytat a pápai klubvezetés, előbbi futballista már egy ideje Zsivóczky Gyula legénységével készül – ő nagy valószínűséggel Lombard mezben folytatja majd pályafutását. Az említett labdarúgókon kívül is várható még erősítés a pápaiak keretében. (veol.hu)

Eger: A felsővárosi élőfüves gyepen az újpesti támadó, Szabó Bence, a szerb védő, Branislav Vukomanovic és a francia Yohann Lasimant feltűnése nem jelentett újdonságot, a francia védő, Ismael Fanton Kone és a váci kapus, Palásthy Dávid azonban igen. Időközben kiderült, hogy szó van két győri játékos, Jarmo Ahjupera és Marko Dinjar érkezéséről, mint ahogy két holland és egy montenegrói labdarúgót is várnak próbára az EFC-hez. (heol.hu)

Békéscsaba: Keddtől dél-amerikai, kolumbiai játékosok is bekapcsolódtak a munkába a hazájában utánpótlás-válogatottságig jutó Mario Llanos Méndez és Arbey Nina Mosquera személyében. "A papírmunkáknak még közel sem értünk a végére, igaz, a szerződést mindkét fiú aláírta. A megállapodás a nyárig szól, a klubnak opciós joga van, s ha kölcsönösen elégedettek leszünk egymással, folytatódhat a munka" - mondta Dajka László vezetőedző. (beol.hu)


Február 19.:

FTC: Instagramján számolt be a brazil, jelenleg csapat nélküli Leonardo, Ricardo Moniz egyik állítólagos kiszemeltje és volt salzburgi játékosa, hogy Budapestre érkezett. (ulloi129)

Győri ETO: Tegnapi cikkünknek megfelelően Győrbe igazolt Giorgi Kvilitaia. A 19 éves grúz csatár kapcsán Klement Tibor klubigazgató elmondta: a játékossal fél plusz öt éves szerződést kötöttek, vagyis megállapodtak abban, hogy amennyiben az ETO a szezon végén igényt tart a játékosra, akkor automatikusan életbe lép a következő 5 évre szóló szerződés. (eto.hu)

Kecskemét: Yannick Mbengono érkezését követően a Kecskemétnél ismét előtérbe került Bertus Lajos esetleges kölcsönadásának lehetősége.

FTC: A korábban a Fradinál is próbajátékon szereplő középpályást, Stanley Aborahot a dán Bröndby-nél is tesztelték, de nem igazol az északiakhoz - írja a Tipsbladet.

Veszprém: A BKV Előréből érkező Berde Istvánnal és a szlovák Filo Michallal erősíthetik meg a keretet, de egyikük sem írt még alá. (veol.hu)

Cegléd: Érkezik a kapuba Békéscsabáról Balogh Tamás, a védelembe Veszprémből (korábban Gyirmót, BKV Előre) Makrai László, a középpályára Kiss Tamás (korábban Vasas, REAC), a csatársorba pedig Bata Csongor (Paks II). (cegledfoci.hu)

Videoton: Egervári Sándor örömtelinek nevezte, hogy Juhász Roland hazaszerződött. A szövetségi kapitány a csakfoci.hu-nak elmondta: lát rá esélyt, hogy egy hónapon belül válogatott formába lendüljön.

Videoton: Juhász Roland Fehérvárra igazol a következő fél évre.

Nyíregyháza: Visszatérhet Nyíregyházára Varga Krisztián. A baloldali védőt szerdán teszteli a szakmai stáb. (nyiregyhazaspartacus.hu)

Diósgyőr: "Most, hogy közeleg az átigazolási időszak vége, biztosra mondhatom, hogy nem lesz a DVTK játékosa Juhász Roland. Most biztosan nem. A védő nem járt Miskolcon hétfőn, és máshol sem találkoztunk vele ezen a napon, de valóban tárgyalásban álltunk vele" - mondta Dudás Hunor ügyvezető. (boon.hu)

Eger-DVTK: Korábbi értesülésünknek megfelelően a DVTK szerb védője, Savo Rakovic hétfőn délután az Egri FC labdarúgócsapatánál edzett. Sorsa azonban bizonytalan, hiszen a mai gyakorláson már nem jelent meg. Úgy tudjuk, Jarmo Ahjupera kölcsönvételének ügyében zajlanak az egyeztetések az ETO-val. Mellettük külföldi próbajátékosok érkezése várható még.

Légiósok: "Egyáltalán nem törekszünk Szalai Ádám eladására" - mondta Christian Heidel klubmenedzser a Bildnek.

Szigetszentmiklós: Három újabb labdarúgó igazolt az SzTK-Erimához. A klub szerződést kötött Balogh Miklóssal, Stipe Milossal és Ivan Jakovljevic-csel. Balogh Miklós legutóbb az NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsaba labdarúgója volt. A 24 éves hátvéd a lila-fehérek előtt az Orosházában és a Vasasban is szerepelt. A horvát Stipe Milos eddig a Troglav Livno játékosa volt, 1990-ben született. A szerb Ivan Jakovljevic 1989-ben született, eddig a bosnyák Zvijezdában szerepelt. (futsalarena.hu)

Haladás-Pécs: "Tóth Miklóssal már beszéltem, ma pedig meghallgatom a pécsi csapat ajánlatát is. A Haladáson és a Pécsen kívül akadnak más érdeklődők, de szinte biztos, hogy e kettő klub közül választok. (...) Hét és fél évig külföldön fociztam, úgyhogy ha csak nem fut be valami remek ajánlat, maradok itthon. A pécsiek mellett szól, hogy feleségem szülei itt élnek, és már erősen "reklamálnak", hogy ritkán látják unokájukat. Ezért most Pécsett vettünk ki egy albérletet. Szóval még nem döntöttem, de egy-két napon belül eldől, hol folytatom - jelen állás szerint az a valószínűbb, hogy a Pécshez igazolok" - erősítette meg a csakfoci.hu hétfői hírét Gaál Miklós. (haladas.hu)

Honvéd: "Még egy olasz játékost hozunk. 22 éves, a B ligában és a harmadosztályban futballozott, és az Atalantában nevelkedett" - mondta Fabio Cordella nemzetközi igazgató egy tuttob.com oldalon megjelent interjúban. Arra a felvetésre, az új érkező Nicola Canzian lesz-e, a vezető annyit felelt, 48 órán belül hivatalos lesz a dolog, addig nem akarja nevesíteni az illetőt. Felmerült, hogy a fiatal Csábi Mihály a Veronához kerüljön.

Balmazújváros: "Az feltétlen elgondolkoztató, hogy ahogyan a négy játékosunk kiesett sérülés miatt, ráadásul mind a védelemből, elég "vékonyan" maradtunk. Kedden leülünk a szakmai igazgatónkkal és elnökünkkel, és áttekintjük a helyzetünket. Akkor már a sérültekkel kapcsolatban is okosabbak leszünk. Annyit mondhatok, hogy jelenleg nincsenek kiszemeltjeink" - mondta Híres Gábor vezetőedző. (balmazfoci.hu)

Diósgyőr: "Szeretnék Diósgyőrben profi szerződést kapni" - mondta Menyhért Ádám, a klub fiatal játékosa. (dvtk.eu)

Honvéd: Az Atalantában nevelkedett védő, Nicola Canzian vasárnap megérkezett Magyarországra, hogy a napokban aláírja szerződését a kispestiekhez - írja a tuttomercatoweb.com saját, meg nem erősített információira hivatkozva. A labdarúgó az elmúlt hetekben próbajátékon szerepelt a román Gaz Metan Medias együttesénél.

Újpest: "Ahogy eddig is elmondtam, új futballistát nem igazolunk, ezzel a kerettel vágunk neki a tavasznak" - mondta Jos Daerden az MTVA kamerái előtt.


Február 18.:

Győr: Giorgi Kvilitaia személyében grúz csatárt igazol a Győri ETO.

Debrecen: "A Metz jó csapat, szerettem ott futballozni, ám nyáron kiesett a másodosztályból, én pedig nem szerettem volna a harmadik ligában maradni. Jött a debreceni lehetőség, és végül itt maradtam...Elsősorban védőnek tartom magam, ez az igazi posztom, korábban főleg itt játszottam, de például az utánpótlás-válogatottban és a Metzben sokszor kaptam szerepet a középpályán is, és nem okozott gondot...Ahogy tapasztaltam az ittlétem alatt, sok jó játékos van a keretben, biztos nem lesz könnyű bekerülni, de nagyon keményen küzdök majd" - mondta a frissen igazolt Mamadou Wague a dvsc.hu-nak.

Pécs: A csakfoci.hu információi szerint a hazatérő, korábbi válogatott kerettag balhátvéd, Gaál Miklós napokon belül a PMFC játékosa lehet.

Debrecen: Február elején érkezett Debrecenbe próbajátékra Mamadou Wague, aki az edzéseken meggyőzte teljesítményével a szakmai stábot. A francia játékos megegyezett a klubvezetőkkel, így a mai napon aláírta fél plusz három évre szóló szerződését. (dvsc.hu)

Videoton: Marco Caneira 2015. június 30-ig meghosszabbította szerződését. (vidi.hu)

DVSC-KTE: Yannick végleg visszatért volt klubjához.

Ferencváros: Quenten Martinus aláírt.

Haladás: "Bosnjak aláírta 2013. július 1-től érvényes szerződését, jelen állás szerint az tűnik valószínűnek, hogy csak a nyáron csatlakozik hozzánk. A veszprémiek ugyanis jövőre is az NB II-ben szeretnének szerepelni, ehhez pedig szükségük van a szerb játékosra. Időközben felvettük a kapcsolatot a jelenleg csapat nélküli Gaál Miklóssal. Miki Pécsen él és rajtunk kívül a pécsi csapat is szívesen szerződtetné. Hamarosan kiderül, sikerül-e őt megszereznünk vagy sem. Az biztos, hogy Bosnjak és Gaál közül maximum csak az egyikük érkezne tavasszal" - mondta Tóth Miklós ügyvezető. (haladas.hu)

Szeged: "Komoly feladat a távozott Lisztes pótlása, hiszen ő köré építettem volna a csapatot. Érdeklődtem hiteles emberektől, és azt hallottam, hogy ez a csapat erősítés nélkül is alkalmas lenne a bentmaradásra, de jól is erősítettünk. A védelem szélén jelenthetnek komoly erősítést az újak, és találtunk egy olyan támadó középpályást is, aki mélységből nagyon jól ér oda a befejezésekhez. Viszont olyan irányító típust, mint Lisztes Krisztián, aki összeszedi a labdákat, meghatározza a játék ritmusát, és még gólveszélyes is, sajnos nem sikerült találni. Érkezett ellenben egy nagyon erős szlovák center fiú" - mondta Gálhidi György vezetőedző egy Digi Sport stúdiójában adott nyilatkozatban.

Gyirmót: A csapat előreláthatólag nem tervez több igazolást. (gyirmotfc.hu)

Debrecen: A hírek szerint a DVSC-TEVA vezetősége szóban megegyezett a francia védekező középpályással, Mamadou Waguéval, aki három esztendőre írhat alá a hajdúságiakhoz. (haon.hu)

Puskás Akadémia: "Nagyon szeretném, ha Nagy Dani nálunk folytatná tavasszal, bár még nem írt alá. Viszont az NB III-as Vidiből Nagy Zsolt nálunk folytatja. Ugyanakkor kérdéses a japán futballista, Nakamura sorsa" - mondta Benczés Miklós vezetőedző. (feol.hu)


Február 17.:

Ferencváros: A Fradi több téli felkészülési mérkőzésén is pályára lépő ghánai származású Stanley Aborah, a hírek szerint jó benyomást tett a dán Bröndbynél, ahol szívesen leigazolnák a középpályást.

Siófok: Takács Zoltán is aláírta szerződését, a próbajátékon levő három futballista, Mészáros, Márkus és a bosnyák Basic nem lesz a Siófok futballistája. (sonline.hu)

Kazincbarcika: A Vasas kötelékébe tartozó Polényi Gábor nem győzte meg a kazincbarcikai szakvezetést, így nem lesz ő futballistájuk a fiatal játékos. (kbsc.hu)

Légiósok: Egy olasz lap jó esélyt ad az Internek Dzsudzsák Balázs megvételére, és 13 millió euróra lövi be az árat.

Kozármisleny: A baranyai együttesben a hétvégi edzőmeccsen csereként pályára lépett Gaál Miklós is: a PMFC korábbi futballistája, aki évekig Oroszországban légióskodott, most csapatot keres magának, s amíg nem talál, a mislenyieknél edz. (bama.hu)


Február 16.:

Eger: A csapat tengelyén erősítenének. A védelembe Igor Gal vagy Savo Rakovic érkezhet Miskolcról, a csatársorba pedig a Siófok által is csábított Jarmo Ahjupera a kiszemelt.

Békéscsaba: Bemutatkozott a lila-fehéreknél a próbajátékon lévő 31 éves horvát középpályás, Damir Milanovic, aki korábban hazánkban játszott a Videotonban és a Tatabányában is. Hétfőn várhatóan megérkezik a két kolumbiai légiós is hazánkba, akit már várnak az Előrénél. (beol.hu)

Lombard Pápa: A Lombardnál próbajátékon vesz részt a 25 éves horvát támadó, Tino Lagator. Eldőlt, a szakmai stáb által tesztelt fehérorosz Alekszandr Lebegyev nem lesz a Lombard Pápa csatára, viszont Daniel Orozco játéka elnyerte Zsivóczky Gyula vezetőedző tetszését. A spanyol védővel így megkezdődtek a tárgyalások a Pápára igazolásával kapcsolatban. (veol.hu)

Honvéd: Az új igazolások közül Lanzafame duplázott a Tiszafüred ellen 11-0-ra megnyert edzőmeccsen.

Pécs: A PMFC-Matias 4-szeres nigériai válogatott csatára, Solomon Okoronkwo tavasszal az NB III-as csapatban játszhat, szerinte későn szóltak neki, hogy nem számítanak rá az első keretnél, így aligha tud eligazolni.

Honvéd: A Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy Raffaele Alcibiade a Honvédnál folytatja pályafutását kölcsönben. A Tuttomercatoweb szerint ugyanakkor a nigériai Seyi Adeleke ügyében megakadtak a kispestiek, a Lazio kötelékébe tartozó, 21 éves balhátvéd aligha igazol Magyarországra.

Eger: "Egyelőre nagyon vegyes a kép. Hangsúlyozom, hogy mindezt csak azt követően tudjuk megkezdeni, ha a klub és a korábbi edző között létrejön a megállapodás a távozás feltételeiről. Az bizonyosnak tűnik, hogy 4–5 labdarúgóra szükségünk lesz a keret megerősítése érdekében. A ma bemutatkozott francia Yohan Lasimantról annyit, hogy van benne fantázia, ám erőnlétileg még utol kell érnie magát" - mondta Mészáros Ferenc, aki egyelőre kívülről nézhette csak a Mezőkövesd elleni felkészülési meccset (3-3). (egrifc.hu)


Február 15.:

Haladás: "Szóban megállapodtunk a játékossal, akiben egyébként nagyon korrekt embert ismertem meg. Bosnjak tehát 2013. július 1-től két évre a Haladáshoz igazol. Ugyanakkor elképzelhető, hogy már a jövő héten csatlakozik hozzánk, és tavasszal a Rohonci úton futballozik. Erről hamarosan tárgyalunk is a veszprémi vezetőkkel" - tudta meg Tóth Miklóstól a haladas.hu.

Eger: Az 1989-es születéső francia szélső, Yohann Lasimant is pályára lépett az Eger pénteki edzőmeccsén.

Haladás: Gyakorlatilag az utolsó simítások vannak hátra, hogy Pedrag Bosnjak, a Veszprém szerb védője a Haladáshoz igazoljon, a két klub ugyanis szinte mindenben megállapodott egymással. A Nyugat.hu információi szerint a Haladás és Bosnjak már a fizetésről is megegyezett, míg a veszprémiektől kivásárolják a focistát. A Nyugat.hu úgy tudja, Bosnjak már jövő héten a Haladással edz. Egyébként több élvonalbeli megkeresése is volt, neki azonban a szombathelyi volt a legszimpatikusabb.

Diósgyőr: A DVTK szerint nem ők, hanem épp a napokban nyilvánosan is panaszkodó, az ősszel Pápán, kölcsönben szereplő, majd visszarendelt játékosuk, Youssef Sekour követett el szerződésszegést, amikor felmondta a DVTK-val kötött kontraktusát írásban.

Kecskemét: "Racionalizálni akartuk a költségvetést, szűkíteni a keretet és több lehetőséget biztosítani a fiatal labdarúgóinknak...két afrikai játékos adtunk el, az egyiket Teplicébe, a másikat Kazahsztánba. Már Teplicébe sem gondolom, hogy egy magyar játékos szívesen elmenne...Balogh Béla Pécsre igazolt, az ő szerződése is lejáróban volt, bravúr, hogy értük pénzt tudtunk kapni. Ez a tavasz arról is szól, hogy kikre számíthat majd jövőre is a Kecskemét" - mondta Sallói István klubigazgató a Digi Sport "Reggeli Start" című műsorában a téli átigazolási időszak kapcsán, hozzátéve, hogy remélik, Rajczi Péter az Újpesten történtek miatti dacát is ki tudják majd használni a pályán.

Eger: "Szükség lesz a keret megerősítésére" - mondta az Eger alighanem leendő vezetőedzője, Mészáros Ferenc.

Eger: Mészáros Ferenc ma délelőtt megjelent a Szentmarjay stadionban, vagyis valóban ő veszi át a csapat kispadját, de csak az után, hogy a klubvezetésnek sikerült megegyezni Simon Antallal. (egrifoci.hu)

Putnok: Az izlandi másodosztályban szereplő Völsungur játékosa lett a klub honlapja szerint Odrobéna Péter, aki eddig a Putnok labdarúgója volt. (Köszönet az információért "Raven" nevű olvasónknak!)

Debrecen: Yannickot kazah csapat tesztelte, de jelenleg már újra a Lokival készül. Sorsa egyelőre nem dőlt el.

Légiósok: Dzsudzsák Balázst egy Barca- és egy Real-játékos mellett emleget az olasz és orosz sajtó Inter-jelöltként.

Légiósok: Továbbra sem dőlt el, hogy Oroszországba, vagy esetleg az NB I-be (Diósgyőr, FTC) igazol-e Juhász Roland. A boon.hu csütörtök este érdeklődött a futballista képviselőinél, de érdemleges információt egyelőre nem tudott kapni az ügyében.

Rovatunkban mostantól csak az adott hét hírei találhatóak meg a könnyebb áttekinthetőség érdekében.
ARCHÍVUM: A korábbi bejegyzéseket itt érheted el - kattints!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON