Mészöly kipakolt Rajcziról: az eldurvult ügy az edző szemével

Feltöltve: 2011, augusztus 22 - 14:34 Frissítve: 2011, augusztus 23 - 14:05

Szokatlan nyíltsággal beszélt a hétfői sajtótájékoztatón Mészöly Géza egyik volt játékosával való viszonyáról. Az Újpestről távozott szakember szavai nem túl hízelgőek Rajczi Péterre vonatkozóan. Szóba került a nyári affér háttere, de a bukását jelentő kimaradt 11-es is. A rutinos csatár nem kívánt reagálni a Mészöly által elmondottakra.

Nyerd meg Bojan Krkic dedikált Roma-mezét: kattints és nyomd meg a Tetszik gombot a bejegyzésnél!

- pepsifoci.hu - Mészöly Géza a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján amellett, hogy bejelentette azt, polgári peres úton szeretne hat hónapnyi járandóságot kicsikarni az Újpesttől, részletesen beszélt többek között a Rajczi Péterhez fűződő viszonyáról is. Az ott elhangzottak nem éppen hízelgőek a rutinos játékosra nézve, a szakember szavaival visszakanyarodott a nyáron történtekre is, amikor előbb összerúgta a port a labdarúgóval, majd – a vezetésben bekövetkezett váltás után – látszólag kibékültek.

– Már a nyáron is próbáltam diplomatikusan fogalmazni Rajczi ügyében. Azt mondtam, hogy nincsen affér, de már akkor is kijelentettem, hogy nem szeretnék vele dolgozni. Abban bíztam, hogy mivel két támadót is kiszemeltünk, fiatalabb erők érkeznek a támadósorba. Aztán sajnos kiderült, hogy vagy Rajczi jön vagy senki, ez tudtommal a tulajdonos háttérdöntése volt – fogalmazott a tréner, majd részletesebben is ecsetelte, mi a baja Rajczival.

– Péter sajnos nem mindig volt korrekt, olyan információkat vitt a tulajdonosi kör felé, ami nem nagyon volt jó, ez meggyengítette a stáb erejét, rontotta a bizalmat. Amikor elköszöntünk, sok sikert kívántam neki, aztán megsértődött arra, hogy Lázár Bencét jobb játékosnak tartottam, pedig véletlenül sem akartam megbántani. Ezután még jobban összevesztünk, ami után meg pláne furcsálltam, hogy miért szeretne velem együtt dolgozni.

A sajtótájékoztatón szóba került az is, éppen a támadó volt az, aki a Mészöly szempontjából sorsdöntőnek bizonyult, Paks ellen elbukott mérkőzésen büntetőt hibázott.

– Lázár Bence és Rajczi Péter volt kijelölve, az előző edzésen is ők gyakorolták a büntetőket. Amikor a játékvezető megítélte a tizenegyest, Lázár felkapta a labdát, és nézett ki rám a padra, én pedig bólogattam. Ekkor Rajczi kikapta azt a kezéből, hogy ő legyen a nagy megmentő. Nem mondom, hogy direkt hibázott, de Csernyánszkinak volt egy érdekes nyilatkozata a meccs után, amiben azt fejtegette, hogy biztos volt már a lövés előtt abban, hova érkezik a labda – emlékezett vissza az esetre a sajtóbeszélgetésen Mészöly Géza.

Természetesen megpróbáltuk megadni a lehetőséget Rajczi Péternek arra, reagáljon az elmondottakra, de ő jelezte, inkább nem kíván foglalkozni az üggyel. (FOTÓ: UJPESTFC.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON