Wengert sms-ezés miatt tiltotta el az UEFA

Feltöltve: 2011, augusztus 18 - 14:36 Frissítve: 2015, október 4 - 19:05

Az UEFA fegyelmi bizottsága két meccsre eltiltotta Arséne Wengert és 10 ezer eurós pénzbírság megfizetésére is kötelezte az Arsenalt. Az egy héttel ezelőtti Udinese BL-selejtezőt egy korábbi vétség miatt a lelátóról kellett figyelnie a mérkőzést a londoni csapat menedzserének...

Nyerd meg Bojan Krkic dedikált Roma-mezét: kattints és nyomd meg a Tetszik gombot a bejegyzésnél!

- pepsifoci.hu - Arséne Wenger arra hivatkozott az UEFA elöljáróinak, hogy tévesen értelmezte a szabályokat és nem tudott arról, hogy tilos ilyen esetben bármilyen kapcsolatot teremteni a mérkőzés alatt a játékosokkal és a kispadon helyet foglaló stábbal.

Ezt a fegyelmi bizottság elutasította és az UEFA hivatalos közleményt adott ki: e szerint az európai szövetség ellenőrző és fegyelmi testülete felfügesztette Arsene Wenger menedzsert a feladatainak elvégzésé alól a következő két UEFA által szervezett mérkőzésen. A helytelen magatartás miatt további 10 ezer eurót köteles fizetni az Arsenal

Ennek értelmében a szerda esti visszavágó mérkőzést is a lelátóról kell figyelni a francia menedzsernek.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON