Az Újpest kiáll Rajczi mellett - Mészöly szavaira reagáltak

Feltöltve: 2011, augusztus 25 - 18:02 Frissítve: 2011, augusztus 25 - 23:23

Közleményben reagált korábbi edzőjének, Mészöly Gézának a szavaira az Újpest FC. A leköszönő tréner sajtótájékoztató keretében nyilatkozott a múlt héten Rajcziról, erre érkezett most reakció az ujpestfc.hu-n.

Nyerd meg Bojan Krkic dedikált Roma-mezét: kattints és nyomd meg a Tetszik gombot a bejegyzésnél!

- pepsifoci.hu - Az Újpest közleménye a Mészöly Géza sajtótájékoztatóján elhangzottak miatt:

– Az Újpest FC az augusztus 20-i közleményében azt az álláspontot képviselte, amely szerint „az Újpest FC a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés előtt mindenben megegyezett a négy vereség után menesztett Mészöly Gézával a szerződésbontás feltételeiről, és hivatalosan is lezárta a szakember munkaviszonyát, továbbá minden olyan kötelezettségének eleget tett Mészöly Géza felé, amely a szerződésbontás következményeként kötelező érvényű volt klubunk számára”.

Klubunk mindezt továbbra is fenntartja, egyúttal megerősíti azt is, hogy a jövőben nem kíván a nyilvánosság előtt foglalkozni a Mészöly Géza szerződésének felbontásával kapcsolatot híresztelésekkel, információkkal.

Az Újpest FC vezetése azonban úgy érzi, hogy az egykori vezetőedzőnk hétfői sajtótájékoztatóján elhangzottak miatt mindenképpen reagálnia kell.

Noha az Újpest FC egyetlen munkatársa sem vett részt a médiaeseményen, az arról készült beszámolókból, híradásokból egyértelműen kiderül számunkra, hogy Mészöly Géza sajnálatosan eltúlozta egyik játékosunk szerepét a csapat első négy fordulóban mutatott eredménytelenségében, amely az edzőváltás fő oka volt.

Mindezeken túl az érintett játékossal – Rajczi Péterrel – kapcsolatban indirekt módon felvetette a szándékosság lehetőségét, illetve gyanúját is, ami mindenképpen szakmaiatlan és minimum sportszerűtlen megnyilvánulás.

Az Újpest FC ezúton is kiáll Rajczi Péter mellett – aki az nyolc évben sokat tett a klubért, és a csapat egyik legeredményesebb labdarúgójának számít –, továbbá a játékos nevében is sértőnek tartja és visszautasítja azokat a megjegyzéseket, amelyek a személyével kapcsolatban elhangzottak az ominózus sajtótájékoztatón.

Klubunk vezetése az edzőváltással kapcsolatos többi, személyeskedéstől sem mentes és sok esetben csak féligazságokat tartalmazó állításra – ahogyan azt fentebb is jeleztük – nem kíván reagálni - olvasható az ujpestfc.hu-n. (FOTÓ: UJPESTFC.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON