NB I: "Tisztelettudó balekok voltunk" - így látták az edzők

Feltöltve: 2011, augusztus 27 - 22:43 Frissítve: 2011, augusztus 28 - 13:35

Véber György lassan átgondol egy-két dolgot az általa képviselt felfogás kapcsán, Sisa Tibor szerint hihetetlen, hogy nem nyertek, Paulo Sousa úgy véli, van mit fejlődnie sportszerűségben a magyar focinak, a siófoki Mihalecz István pedig amondó, tisztelettudó balekok voltak játékosai a második diósgyőri találat előtt. Nyilatkozatok.

NB I: Minden az élvonal hétvégi fordulójáról - kattints!


DIÓSGYŐR – SIÓFOK 2-1 (George 53., Luque 80. ill. Melczer 19. – 11-esből)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Benczés Miklós (Diósgyőr): – Az első félidőben nem játszottunk jól, megint a felíveléseket erőltettük, megérdemelten szerzett vezetést a Siófok. A szünetben bejött Menougong George, aki remekül játszott, a többieket is magával ragadta, és így sikerült a magunk javára fordítani a meccset.

Mihalecz István (Siófok): – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. A második játékrészben viszont érthetetlenül behátráltunk, valamint sérülések miatt cserékre kényszerültünk. Mindezek miatt a DVTK sajnos megfordította a mérkőzést. A második gólnál tisztelettudó balekok voltunk, nem rúgtuk ki a labdát, hogy cserélni lehessen, így pont onnan hiányzott egy ember, ahonnan betalált Luque. Nem gondoltam volna, hogy a Diósgyőrnek ilyen jó játékosai vannak. Ez eddig nem jött át a számomra a televízióban. A szurkolók előtt pedig le a kalappal. Magyar pályán manapság ritkán látni olyant, hogy a lefújás után 30 perccel még több ezer néző ünnepli a csapatát. A miliő után megérkeztek a milliók is, kívánom, hogy még nagyon sokáig az NB I-ben szerepeljenek. (TUDÓSÍTOTT: SÓLYOM SÁNDOR)


BP. HONVÉD – VIDEOTON 1-0 (Danilo 58. – 11-esből)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Supka Attila (Honvéd): – Az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy elterveztük, elnézést a kifejezésért, de tele volt a nadrágunk. Nem volt jó az előrejátékunk, ezért Németh Norbert becserélésével megpróbáltam ezen változtatni, s úgy érzem, hogy a szünet után több olyan lehetőségünk is volt, amelyből betalálhattunk volna. Magyarország egyik legjobb csapata ellen játszottunk, amely jó néhány remek külföldi futballistát vásárolt. A vezetés megszerzése után egy kicsit önkéntelenül is ráültünk az eredményre, de így is volt még néhány ígéretes helyzetünk. (Sport TV)

Paulo Sousa (Videoton): – Két ellentétes félidőt láthattunk. Az első felvonásban jól kontrolláltuk a játékot, megvoltak a lehetőségeink, a második félidőben viszont feljött a Honvéd, amely egy tizenegyesből megszerezte a vezetést, s végül meg is nyerte a meccset. Nem könnyű tíz emberrel játszani, de így is megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre, sőt még a győzelemre is. Persze, a Honvéd kontráiban is benne volt a veszély, hiszen hátrányban már kockáztatnunk kellett. Ha Magyarország előrébb akar lépni a futballban, akkor a fair play tekintetében is fejlődni kell. (Sport TV)


PÉCSI MFC – LOMBARD PÁPA 2-1 (Horváth 38., Frőhlich 45. ill. Ganugrava 12.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Mészáros Ferenc (Pécs): – Rosszul kezdtük a meccset, de szerencsére a bekapott gól után felálltunk, és átvettük az irányítást. A második félidő alapján megérdemeltük a győzelmet. Ahonnan indult a meccs, onnan csak előre vezethetett a mi utunk. Néhány játékosom az elején nem tudott két jó passzt sem adni egymás után. Szerencsére összekapta magát mindenki, és amikor épp szerkezetet akartam váltani, akkor jöttek a gólok.

Véber György (Pápa): – Gratulálok a Pécsnek a győzelemhez. Egyre inkább úgy érzem, hogy az általam képviselt játékfelfogásnak nincsen létjogosultsága Magyarországon, úgyhogy lassan át kell gondolni néhány dolgot. Igazából kivégeztük magunkat... Újra. (TUDÓSÍTOTT: SZAKÁCS MIKLÓS)

Véber György arra vonatkozóan is kapott – némi meglepetésre – kérdést a sajtótájékoztatón, lemond-e. A tréner kissé indulatosan úgy felelt, szó sem volt erről, és felháborító, ahogyan egyesek sakkoznak a nevekkel.


KAPOSVÁR – PAKS 4-4 (Peric 30., 32., Balázs 71., Safaric 86. – 11-esből ill. Kiss T. 57., Bartha 69., Böde 88., Sifter 91.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Sisa Tibor (Kaposvár): – Apró hibákat vétettünk és szinte hihetetlen, még most is csak gondolkozom rajta, hogyan sikerült ezt döntetlenre hoznunk. Voltak nagyon értékes dolgok, és voltak nagyon szép, és jó teljesítmények is. A hibákat ki kell küszöbölnünk, mert ha egy ilyen csapat ellen így tudunk játszani, akkor nagyon sok mindent megérdemlünk. Úgy gondolom, hogy a győzelemre is rászolgáltunk volna. (nb1.hu)

Kis Károly (Paks): – Azt hiszem, a nézők szempontjából egy nagyon izgalmas mérkőzés volt. Csapatomat mindenképpen dicséri, hogy kétszer is úgy tudtunk egyenlíteni, hogy kétgólos hátrányban voltunk. A játékosok nem adták fel és próbálkozásainkat siker koronázta. Rendkívül értékesnek tartom ezt az egy pontot. (nb1.hu) (FOTÓ: MINAP.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON