Vlak a vesztes Fradinak is gratulált, máshol az edzőknek nem jutott a jóból

Feltöltve: 2011, augusztus 28 - 21:57 Frissítve: 2011, szeptember 5 - 14:41

Marijan Vlak szerint mindkét csapatnak kijárt a gratuláció a Vasas-FTC mérkőzés után, bár az övének inkább. Nagy Tamás szerint ezen a Fradin már csak a siker segíthet. Tomiszlav Szivics úgy látta, a nézők jól szórakozhattak a négygólos Haladás-KTE találkozón, az edzők kevésbé. Kondás Elemér szerint csapata majdnem saját magával szúrt ki, míg Zoran Szpisljak már látott biztató jeleket.

NB I: Minden az élvonal hétvégi fordulójáról - kattints!


VASAS - FTC 2-0 (Kovács G. 4., Bárányos 68.)

Marijan Vlak (Vasas):
- Mindkét csapatnak gratulálni kell, mégpedig a harcias játékért, ezen a találkozón nem annyira a minőség dominált, hanem előbbi. Én külön gratulálok a saját csapatomnak, hogy megnyerték a mérkőzést. Nagyon nehéz volt pszichésen ez a meccs, de muszáj volt megszerezni a 3 pontot, ráadásul pont egy nagy múltú csapat ellen kellett játszanunk ezt a fontos találkozót. Biztos vagyok abban, hogy a jövőben többet tudunk még nyújtani. Ehhez a játék alakításában kell javulnunk, gyorsabban kell futballoznunk és passzolnunk. De a középpályás játékban is előre kell lépni, ott ugyanis sokkal keményebbnek kell lennünk, mert akkor a védelemnek sokkal kevesebb gondja lesz, mint ma volt.

Nagy Tamás (a Ferencváros megbízott vezetőedzője):
- Nagyon rosszul kezdtünk, ráadásul megint olyan gólt kaptunk, amire külön készültünk. Utána úgy éreztem, kijön a görcs a játékosokból, egyre többet mutattunk meg abból, amit az utóbbi 8 napban próbáltunk felépíteni. Rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk, de ezt a játékot gólra játsszák, sajnos a kapu előtt nem éreztem azt a magabiztosságot, amit megfelelő koncentrációval rendelkező játékosoknál látni lehetne. Sajnos a jelenlegi helyzet egy hosszú folyamat része volt, amíg ebből kijönnek, ahhoz idő kell, a siker az, ami nagyon hiányzik, mert tudom, akkortól minden megváltozik.


HALADÁS - KTE 2-2 (Vujovic 18., Balogh B. 73. – öngól, ill. Bertus 20., Mohl 78.)

Aczél Zoltán (Haladás):
- Az első félidőben totális támadófutballt játszottunk, néha még magam is meglepődtem, hogy emiatt mennyire kinyíltunk hátul - persze a nézők biztosan jól szórakoztak. Szünet után már óvatosabban játszottunk, miközben szerkezetet is váltottunk. Aranyszabály, hogy ha egy csapat betalál, legalább három-négy percig nem szabad gólt kapni, sajnos ez nekünk nem sikerült. Az utolsó tíz percben futballoztunk úgy, ahogy kell, megalkuvás nélkül támadtunk, szerintem ezért jön ki öt-hat ezer ember a Rohonci útra, akik talán éppen e produktum miatt nem szedik le a fejünket a döntetlenért. Hozzá kell tennem, hogy Németh Gábor ekkor három-négy óriási bravúrt is bemutatott. Azt se felejtsük el, hogy az egyik legjobb támadófutballt játszó együttes ellen mérkőztünk, amely ráadásul az Európa-ligában is indult - míg mi ugye bent maradtunk az első osztályban.

Tomiszlav Szivics (KTE):
- Két jó csapat jó meccset játszott egymással, a Haladás remek együttes, kiváló játékosokkal. Az első félidőben két ziccert is kialakíthattunk volna, ha játékosaim az utolsó passzokat is meglépik. Ugyanakkor elismerem, a Haladásnak is akadt néhány lehetősége, ezekből egyet gólra is váltott- szerencsére hamar válaszoltunk rá. Szünet után mindkét csapat támadófutballal rukkolt elő, nagy teret hagytak a játékosok, a nézők biztosan remekül szórakoztak - mi a kispadon kevésbé. Furcsállom, hogy a Haladás rengeteg szabadrúgást végezhetett el a tizenhatosunk környékéről, míg mi jóval kevesebb lehetőséget kaptunk - no,de ezt még vissza kell néznem majd videóról. Hátul akadtak gondjaim, hiszen Gyagya allergiás, ő nem is játszott volna, de kénytelen voltam beállítani, Maynard pedig a meccs közben sérült le. Jó eredmény a döntetlen, de egy kis hiányérzet - ahogy az ilyenkor lenni szokott - azért marad bennem. (TUDÓSÍTOTT: PUM ANDRÁS)


DVSC - ÚJPEST 3-2 (Bódi 22., Yannick 50., Coulibaly 63., ill. Egerszegi 37., Simon K. 74.)

Kondás Elemér (DVSC):
- Volt izgulnivaló a végén, nehéz meccs volt, de magunknak tettük nehézzé a dolgot. Nem támadtuk meg az ellenfelet a második újpesti gólnál 14 méterre a saját kapunktól, ez megengedhetetlen. Helyenként jól játszottunk, különösen a második félidőben, a játékosaim sokat tettek azért, hogy megnyerjék ezt az összecsapást. Nagyon sokat számított a közönség buzdítása, a fontos pillanatokban velünk voltak a szurkolók, amikor kellett rásegítettek egy picit. Nagyon köszönjük ezt nekik.

Zoran Szpisljak (Újpest):
- Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű feladat a Debrecen ellen játszani. Pozitív, hogy szereztünk két gólt is, azt viszont nem szabad megengedni, hogy hármat kapjunk. Ezen mindenképpen javítanunk kell. Meccsről-meccsre kell javulnunk, a következőn még jobban oda kell tennünk magunkat, és kevesebb gólt szabad kapnunk. Szerintem akkor azon a találkozón már a győzelemre is lehet majd számítani (MTV).

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON