Alves után Torghellével szemez egy német csapat

Feltöltve: 2011, augusztus 29 - 12:02 Frissítve: 2011, augusztus 31 - 08:41

A Lausitzer Rundschau és a Kicker nyomtatott kiadásának beszámolója szerint Torghelle Sándor megszerzésével a Bundesliga II-ben szereplő Cottbus is kacérkodik. Az Energie Andre Alves vételárát nem tudta kifizetni, a magyar csatár viszont ingyen igazolható.

NB I: Minden az élvonal hétvégi fordulójáról - kattints!

- pepsifoci.hu - Miután felbontotta Fortuna Düsseldorffal kötött szerződését, jelenleg ingyen igazolható Torghelle Sándor. A labdarúgót többek között a Dynamo Dresdennel és az Aachennel is összeboronálták már, most a sajtó egy újabb állítólagos kérőt dobott be.

A Lausitzer Rundschau mellett a Kicker c. mértékadó sportmagazin is arról számol be, a szintén a Bundesliga II-ben szereplő Energie Cottbus vezetése kacérkodik a magyar játékos leigazolásával.

Már télen is felmerült híresztelés szintjén, hogy Torghelle esetleg a piros-fehérekhez kerülhet, abból akkor nem lett semmi. Az Energie a nyáron a Videotonban szereplő Andre Alvesre is pályázott, de nem tudta megfizetni a brazil vételárát.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON