Az MTK bocsánatot kér a Felcsúton történtek miatt

Feltöltve: 2011, augusztus 29 - 14:22 Frissítve: 2011, szeptember 1 - 19:00

Az MTK vezetése elnézést kért a Videotontól amiatt, hogy a szurkolók egy csoportja minősíthetetlenül viselkedett a fehérváriak második együttese elleni vasárnapi bajnoki lefújása után.

NB I: Minden az élvonal hétvégi fordulójáról - kattints!

- pepsifoci.hu - Az fmh.hu beszámolója szerint a vasárnapi Videoton II – MTK bajnoki (1-2) után a vendégtábor nagyjából 30 fős keménymagjának néhány tagja szidalmazni kezdte az akkor még a díszpáholyban beszélgető Orbán Viktort. A Puskás Akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc rendre utasította, illetve távozásra szólította fel őket, ekkor kis híján tettlegességig fajultak a dolgok. A balhét az időközben megérkező biztonságiak akadályozták meg, akik még a pálya melletti utcában is "hadakoztak" egy sort a fővárosiakkal.

Az MTK az alábbi nyílt levélben kért elnézést szurkolói magatartása miatt:

"Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia

Mészáros Lőrinc Úr
Elnök

Tisztelt Elnök Úr!

A tegnapi Videoton II - MTK Budapest bajnoki mérkőzés után a szurkolók egy csoportja megengedhetetlen módon viselkedett a felcsúti stadionban.

E szurkolói cselekedet nem méltó az MTK értékrendjéhez, szellemiségéhez.

123 éves klubunk mindig is példamutató módon képviselte a magyar labdarúgást eredményeivel és sportkultúrájával egyaránt.

A kis létszámú szurkolói csoport elfogadhatatlan cselekedetei miatt az MTK nevében elnézést kérek Öntől és a Videoton egész csapatától.

Az MTK Vezetősége a mai napon vizsgálatot kezdeményezett azért, hogy az egyes szurkolók e cselekedetben való részvételét kiderítse és a szükséges szigorú intézkedéseket meghozhassa.

A vizsgálat eredményeiről Önt személyesen tájékoztatni fogom.

Budapest, 2011. augusztus 29.

Sportbaráti tisztelettel:

Domonyai László, vezérigazgató" (FOTÓ: MTKHUNGARIA.HU, A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON