Már konkrét edzőjelöltről beszélnek a ZTE-nél

Feltöltve: 2011, augusztus 29 - 16:33 Frissítve: 2011, augusztus 29 - 20:53

Egyelőre ismeretlen, de már létező edzőjelölt, változó játékoskeret és a Ferencváros otthonában feltámadni készülő játékosok - ez a jelenlegi helyzet zanzásítva az OTP Bank Ligában jelenleg nyeretlen sereghajtó és a hétvégén edzőt váltó Zalaegerszegnél.

NB I: Minden az élvonal hétvégi fordulójáról - kattints!

- pepsifoci.hu - Mint arról szombaton, elsőként beszámoltunk, a ZTE szakított Csank Jánossal és bár információink szerint három komoly jelölt is van (Prukner László, Mészöly Géza és Pintér Attila), Nagy Ferenc elnök a hétvégén még nem akart reagálni a felmerülő lehetőségekre.

Ezt a Zalai Hírlapnak sem tette meg, azt viszont már elárulta két nappal később, hogy jelöltje már van a kispadra, őt megnevezni azonban egyelőre nem kívánja. Az elnök azt is elmondta - mintegy megerősítve a pepsifoci.hu-nak adott nyilatkozatát -, hogy lehetnek változások az keretben, ezzel pedig az augusztus végi átigazolási határidőig lehet tervezni. Nagy kiemelte: főleg a középpályára szeretnének igazolni.

Kocsárdi Gergely csapatkapitány szerint Csank János olyan edző volt, aki ki tudta hozni a csapatból a maximumot, de ez ebben a szezonban még nem mutatkozott meg.

– Szerintem hosszú távon most jött ki, hogy gyengült a keretünk, az újak pedig még nem tudtak egyéniséggé válni. A legutóbbi negyedik helyezésünk már a maximumot jelentette, most pedig olyan szériába kerültünk, amiben a játékosok már azt sem tudták kihozni magukból, amit tényleg tudnak. Szervezettebbé, fegyelmezettebbé kell válnunk, s akkor elindulhatunk felfelé. Ha a tavalyi teljesítményünk kétharmadát hozzuk, nem lesznek kiesési gondjaink. Profi szemlélettel kell gondolkodni mostantól, s úgy készülni, hogy a következő mérkőzésen, akár idegenben is, legyőzzük a Fradit – nyilatkozta Kocsárdi a Zalai Hírlapnak. (FOTÓ: OHR TIBOR, ZALAIHIRLAP.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON