Schembri ingyen is visszatérhetne az NB I-be, de a Fradi sem vonzó

Feltöltve: 2011, augusztus 30 - 08:44 Frissítve: 2011, augusztus 30 - 13:06

Sok ferencvárosi drukker fogalmazott úgy, hogy vélhetően élete egyik legrosszabb döntését hozta meg André Schembri, amikor az FTC ajánlatára nemet mondva a Voloshoz igazolt, amelyet jelen állás szerint a görög negyedosztályba száműztek. Úgy tudjuk, könnyen szabadon igazolhatóvá válhat a tavaly 16 gólig jutó játékos, így akár kézenfekvő lenne az is, hogy visszatérjen az NB I-be. Ügynöke szerint az előbbire minden esély megvan, utóbbira azonban szinte semmi.

NB I: Minden az élvonal hétvégi fordulójáról - kattints!

- pepsifoci.hu - Sok ferencvárosi drukker akadt, aki szerint azt követően, hogy André Schembri csapatát a görög negyedosztályba száműzték, kézenfekvő lenne visszaigazolni a csatárt. Pláne annak ismeretében, ahogyan az együttes kezdte a szezont, hiszen az utolsó öt bajnokiját elvesztette az FTC, és összesen egy gólig jutott ezeken. Úgy tudjuk, a máltai az ismert események után szabadon igazolhatóvá válhat Görögországban. Megkerestük a játékos ügynökét, aki elmondta, Schembri könnyedén távozhatna, ám azt kizártnak tartja, hogy a máltai csatár újra Budapest felé vegye az irányt.

– Kizárt dolog, hogy a negyedosztályban kelljen játszania, a szerződésében ugyanis van olyan pont, ami arról szól, hogy kiesés esetén elhagyhatja a csapatot – tájékoztatta a pepsifoci.hu-t a labdarúgó ügynöke, Alexander Röder. – Mivel a kizárásra vonatkozó döntés még nem tekinthető száz százalékosnak, most arra várunk, hogy a legfelsőbb fórum is állást foglaljon a napokban, és utána fogunk lépni.

Ezek után kézenfekvő lehetne az is, hogy az átigazolási időszakból hátralévő napokban erősítésben gondolkodó ferencvárosiak megpróbálják visszaédesgetni Schembrit az Üllői útra, a csatár menedzsere viszont gyakorlatilag kizártnak tartja, hogy a légiós az FTC alkalmazásába álljon.

– Nem vette fel velünk senki a kapcsolatot a Ferencvárostól, mint ahogy más magyar együttes érdeklődéséről sem tudok. Egyébként is Önöknél 2-3 olyan klub van, amelyik érdekes lehetne André számára. Ilyen volt a Fradi tavaly például a hatalmas tradíciói miatt, de ahogy tudom, most ott nem túl rózsás a helyzet, nagyon rosszul rajtolt a gárda. Bár a fociban nem zárható ki semmi, abból indulok ki, hogy Schembri a következő szezont Görögországban játssza le. Vagy Volosban, vagy ha kizárják a csapatot, akkor egy másik együttesben. Amellett, hogy több országból figyelik, vannak megkeresései más görög kluboktól is, az egyiknek az elnökével éppen ma fog együtt ebédelni például – vázolta a helyzetet Röder. (FOTÓ: FTC.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON