Prukner lehet a ZTE vezetőedzője - a Fradi ellen kezdhet

Feltöltve: 2011, augusztus 30 - 09:46 Frissítve: 2011, augusztus 30 - 15:48

Mint ismert, a pepsifoci.hu szombaton délelőtt elsőként számolt be arról, hogy Prukner László is lehet a ZTE új vezetőedzője. A Digi Sport úgy értesült, megszületett a megállapodás, a Ferencvárostól távozó szakember veheti át Csank János helyét. A televízió reggeli műsorában Prukner mellett Nagy Ferenc elnök is megszólalt, egyelőre nem erősítették meg az információt, de nem is cáfolták azt.

NB I: Minden az élvonal hétvégi fordulójáról - kattints!

- pepsifoci.hu - A pepsifoci.hu szombaton délelőtt számolt be arról elsőként, hogy menesztik Csank Jánost, és a három fő lehetséges jelölt egyike Prukner László. A Digi Sport értesülései szerint már meg is született a döntés erről, már csak az aláírására várnak a ZTE-nél.

A csatorna reggeli műsorában, a Reggeli Startban Nagy Ferenc, a klub elnöke elvileg szerdára ígért új trénert, s elmondta: nem zalai, de vidéki kötődésű lesz az illető, aki már ért el sikereket kisebb klubbal. Mint arról beszámoltunk, Prukner mellett Mészöly Géza és Pintér Attila is jelölt volt, előbbire nem illik a leírás, Pintér személyét ez alapján nem lehet kizárni (bár a soproni kupagyőzelem és a győri bronz vélhetően nem a "kisebb sikerek" kategóriába esik).

Prukner nevét Nagy nem cáfolta, de egyelőre kitért a bejelentés elől.
- Elviekben tudom, hogy ki lesz az edző, és remélem, hogy az utolsó egyeztetések is úgy zajlanak, hogy valóban ő lesz az. A zalai kötődés ebben az esetben nem jellemző, a vidéki kötődés talán - fogalmazott.

A Reggeli Start keddi adásában vendég volt a Fraditól távozó Prukner László is, ő a műsorvezető kérdésére szintén kitért a konkrét megerősítés elől, de nem tagadta: korábbi terve, a fővárosban maradás ellenére adott esetben inkább új edzői feladatra készül.

Azt mondta a műsorban:
- Amikor eljöttem a Fraditól, minden csapatnak jól dolgozó edzője volt, ez vonatkozik Csank Jánosra is. Abban gondolkodtam, hogy vannak lemaradásaim a nyelvtanulásban, Pesten maradok, várok és képzem magam. Nem tudok most még választ adni, de én soha nem hátráltam meg a kihívásoktól, vannak feladatok, amiket el kell vállalni, a tanulás amellett még folytatódhat.

Nagy Ferenc klubvezető jelezte, az idény előtti célkitűzést nem módosítják, de ez nem szabad, hogy terhet jelentsen sem a csapat, sem az új edző számára. A legfontosabb, hogy a ZTE „elkerüljön a tabellának arról a tájékáról, amely hosszú ideje a zalaiak számára ismeretlen volt.” A ZTE jelenleg egy megszerzett ponttal az utolsó helyen áll.

Amennyiben létrejön a megoldás, különös pikantériája lesz az életnek az, hogy első meccsét a ZTE kispadján a Ferencváros ellen vívhatja meg, ráadásul az Üllői úton, mert a 8. fordulóban egymással játszik a két klub.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON