Laczkó: Valós a franciák érdeklődése, de valószínűleg maradok

Feltöltve: 2011, augusztus 31 - 15:01 Frissítve: 2011, augusztus 31 - 15:02

Bár a napokban felvetődött, hogy Laczkó Zsolt egy csereüzlet keretében eligazolhat a Sampdoriától, a hírt maga a játékos cáfolta a pepsifoci.hu-nak. A bekk leszögezte, Olaszországon belül biztosan nem vált klubot.

MAGYAR-SVÉD: Minden a sorsdöntő selejtezőről itt - kattints!

- pepsifoci.hu - Kedden arról számolt be több olasz internetes hírforrás is, hogy a Sampdoria egy Regginával kötendő csereüzlet keretében elengedheti délre magyar válogatott védőjét, Laczkó Zsoltot. Egyes helyeken az is megjelent, a futballista megszerzésével a francia első osztályban szereplő Toulouse kacérkodott.

A bekk a következőket mondta jövőjéről a pepsifoci.hu-nak:

– Olaszországon belül nem váltok klubot, az biztosra vehető. A Toulouse érdeklődése tudtommal valós, vagy valós volt, de jelen pillanatban abból indulok ki, hogy a következő szezonban is a Sampdoriában játszom majd – fogalmazott Laczkó. (FOTÓ: SAMPDORIA.IT)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON