Torghellét most a Diósgyőrrel hozták hírbe

Feltöltve: 2011, augusztus 31 - 17:29 Frissítve: 2011, augusztus 31 - 19:50

Az Észak-Magyarország értesülései szerint a Diósgyőr belehúzhat az átigazolási időszak végén: a lap információi ugyanis arról szólnak, hogy még a múlt héten tárgyalásokat folytatott a piros-fehérek vezetősége Torghelle Sándorral, a 29 éves csatárral, aki legutóbb a Düsseldorf együttesében játszott.

MAGYAR-SVÉD: Minden a sorsdöntő selejtezőről itt - kattints!

- pepsifoci.hu - Mint ismeretes, Torghelle Sándor jelenleg ingyen igazolható, miután felbontották a szerződését Düsseldorfban. Azóta német (Aachen, Cottbus, Bielefeld), sőt magyar klubokkal (DVSC, Újpest) is hírbe hozta őt a német sajtó, ám csapatot még nem talált magának a támadó. Az Észak-Magyarország információi szerint a válogatott csatárral a DVTK is tárgyalt a múlt héten, de egyelőre nem tudni, hogy hazatérne-e a németeknél is marasztalt játékos.

A lap cikkére hivatkozó boon.hu azt is írja, hogy Tisza Tibor esetében sem zárható ki, hogy esetleg mégis a borsodiak ajánlatát választja, bár a nemzeti tizenegyben korábban szintén szerepet kapó játékos nemrég azt mondta, hogy inkább külföldön folytatná pályafutását.

Az Észak-Magyarország értesülései szerint szerdán Dudás Hunorral, a DVTK ügyvezetőjével tárgyalt a csatár, aki augusztus 31-e után is szabadon igazolható, ugyanis egyetlen klubhoz sem köti szerződés, így játékjogával saját maga rendelkezik.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON