Egervári: Sok nyerő típusú játékosunk van - ez kellett a sikerhez

Feltöltve: 2011, szeptember 2 - 22:25 Frissítve: 2011, szeptember 3 - 13:48

Egervári Sándor szerint a győztes típusú játékosoknak is köszönhető az, hogy ezúttal is a meccs végén nyert a magyar válogatott. A kapitány elismerte, voltak nehéz időszakaink, a játékosok olykor erőn felül teljesítettek. A svédek kapitánya dicsérte a mieinket is, bár szerinte elsősorban az ő válogatottja volt, amely ma meglepetést okozott.

MAGYAR-SVÉD: Minden a sorsdöntő selejtezőről itt - kattints!

- pepsifoci.hu - Egervári Sándor (a mieink szövetségi kapitánya):
- Szakmai értékelést nem szeretnék adni ennyivel a meccs után, inkább az érzelmi hullámok mentén beszélnék most. Nagyszerű volt látni ezt a csapatot, azt látni, hogy még fáradtan is győzelemre játszanak a fiúk. Voltak nehéz időszakaink, amikor nagyon ránk jöttek a svédek, páran kevés tétmeccsen vannak túl a keretből, ilyenkor kijöhet a fáradtság. Nem terveztük végigrohanni a meccset, inkább ritmusváltásokra készültünk a támadó harmadban a reményeink szerint nehézkesebben mozgó svédek ellen. De a végén is képesek voltunk még azokra a ritmusváltásokra, aminek révén az utolsó 10 percben volt 2-3 lehetőségünk, amivel nyerhettünk volna, örömteli, hogy végül ez mégis bekövetkezett. Az ismert nehézségeink ellenére nagy dolognak tartom, hogy meg tudtunk verni egy masszív svéd válogatottat. Az együttes időnként fizikailag erőn felül teljesített, de hát mindenkori elvárás egy magyar válogatottól az, hogy küzdjünk, hiszen nagy a felelősségünk. Remélem, nem csak a stadionban örvendeztettük meg a magyar embereket, hanem a televízió előtt is sokan örülhettek, jó volt ma magyarnak lenni. Köszönöm a kilátogató drukkereknek a remek hangulatot! Ezúttal is a végén rúgtuk a győztes gólt, benne lehet ebben a szerencse is, de az is, hogy ma már nagyon sok nyerő típusú játékosunk van, a keret összetételénél ilyen futballistákat kerestünk. A győzelem reményeim szerint jó közösségkovácsoló dolog, lélektanilag sokat jelenthet ez a siker, messze repítheti a csapatot.

(A GÓLOK ITT!!)

Erik Hamrén (a svédek szövetségi kapitánya):
- Egyet kell értenem azokkal, akik szerint ezen a meccsen nem azt tettük, amit kellett volna. Csapatként teljesítettünk gyengén, félénken játszottunk, nem agresszíven, rosszul jöttünk ki az egyes helyzetekből. A vereség után úgy gondolom, az első hely már elérhetetlen számunkra, a legjobb második hely megszerzése is picit nehéz lehet. Nyerni jöttünk, a második félidőben megmutattuk azt, mit kellett volna végig játszanunk, de ez nem volt elég a három ponthoz. Ami a magyarokat illeti: jó válogatottjuk van, pláne a kontrajátékban jók, ezt ma is bizonyították. Nem okozott számomra meglepetést a magyar együttes, erre készültünk. A győzelem azon múlt, hogy a magyar válogatott jól teljesített csapatként, jól működtek együtt. Nem ők okoztak igazából meglepetést, hanem a svéd válogatott. Csak gratulálni a magyar kapitánynak, a meccs előtt is elmondtam neki, hogy nagyon sok sikert kívánok az együttesének, kivéve a mai napon… (FOTO: MTI/KOSZTICSÁK SZILÁRD)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON