Ibra Csankot utánozta és legyengézte a magyarokat

Feltöltve: 2011, szeptember 4 - 18:13 Frissítve: 2011, szeptember 5 - 12:07

Zlatan Ibrahimovic saját kezűleg lőtt vaddisznóval vigasztalta csapattársait a nála rendezett ”búfelejtő partin”, a budapesti 2-1-es magyar siker után. Ibra nincs jó véleménnyel a magyar válogatottról, amely szerinte gyenge, ugyanakkor ezzel a svédek teljesítményét is értékelte.

MAGYAR-SVÉD: Minden a győztes selejtezőről itt - kattints!

- pepsifoci.hu - Továbbra sem emésztik meg könnyen Svédországban a magyar válogatottól elszenvedett 2-1-es vereséget, az együttes tagjai amolyan összetartó jelleggel tartott közös programon vettek részt. A vendéglátó Zlatan Ibrahimovic volt, aki a svéd jelentésekből következtethető írások szerint saját maga lőtte a menühöz a vaddisznót.

A támadó mérkőzés utáni szavait egyébiránt több médium is idézi, amelyben Ibrahimovic nem a legjobb színben tünteti fel a magyar válogatottat, igaz, ezzel bevallottan a svédek teljesítményét is kritizálta egyben.
– Hollandia jó csapat, de Magyarország nem az. Annak ellenére, hogy kikaptunk, a magyar válogatott egy gyengécske csapat. Viszont ha ők rosszak, akkor mit mondjunk saját magunkra…? – idézi több svéd lap is a támadó szavait. Ibrahimovic egyébként kisebb sérüléssel bajlódik, ami miatt pihennie kell, de a hírek szerint mindez aligha akadályozhatja meg a játékát San Marino ellen. (FOTÓ: Aftonbladet)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON