Tőzsér, a "futballisten” a Premier League-be "juttatná" csapatát

Feltöltve: 2011, szeptember 4 - 19:22 Frissítve: 2011, szeptember 5 - 10:15

Tőzsér Dánielt, mint a Genk „futballistenét” vezették fel a népszerű és könnyed hangulatú műsorban, a Sky Sports Soccer AM című magazinjában. A magyar középpályás a BL-be jutásról és arról is beszélt, hogy szívesen játszana a Premier League-ben, ezzel egyszersmind „elintézve”, hogy belga csapata hamarosan az angol topligában indulhasson.

MAGYAR-SVÉD: Minden a győztes selejtezőről itt - kattints!

- pepsifoci.hu - A magyar középpályás kitűnő angolsággal, és a műsor könnyed hangulatához egyszerűen alkalmazkodva beszélt - neve alatt a "Genk Footballing God” felirattal - elsőként a Köteles László bravúrjaival is elért BL-be jutásról.
- Fantasztikus érzés, hogy a BL-ben lehetünk, ez egy ilyen klubnak, mint a miénk, a hab a tortán, az után, amit véghezvittünk az elmúlt szezonban, amikor megnyertük a bajnokságot. Természetesen a Chelsea elleni meccset várom a legjobban a csoportkörben, az lesz majd a legizgalmasabb meccs a számunkra, és arra készülünk, hogy valami szép eredményt elérhessünk.

Tőzsér Dániel a Sky Sports Soccer AM című magazinjában természetesen megkapta azt a kötelező kérdést is, hogy játszana-e a Premier League-ben.
- Természetesen, ez nem titok. Most viszont boldog vagyok Genkben, és van még egy évre szóló szerződésem, de hát a Premier League a legjobb bajnokság a világon, nagy öröm lenne ott játszani - mondta Tőzsér, akinek erre a műsorvezető felvetette, hogy esetleg a Genket lehetne felvenni az angol topligába…

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON