Deutsch Tamás a BL-be vágyik az MTK-val

Feltöltve: 2011, szeptember 5 - 16:39 Frissítve: 2011, szeptember 5 - 21:45

Deutsch Tamás, az MTK elnöke és a klub igazgatótanácsának feje a közelmúltban lezajlott tulajdonosváltás ellenére is biztosítottnak látja a működést. A klubvezér kiemelte: a nemrég az öltözőben tett látogatása ellenére sem tartja helyesnek, ha egy vezető gyakori vendég a játékosoknál, akiknek megmondta, hogy legközelebb akkor kerít időt a vizitre, ha bejutnak a Bajnokok Ligájába.

VÁLOGATOTT: Minden a nemzeti együttesről itt - kattints!

- pepsifoci.hu - Mint ismeretes, több mint két héttel ezelőtt új tulajdonosi szerkezet lépett életbe az MTK-nál, az új résztulajdonosok alkotta igazgatótanács elnöke pedig a klubot is vezető Dr. Deutsch Tamás lett. Az MTK elnöke szerint a változás sem akadály azelőtt, hogy a kék-fehérek zavartalanul működjenek tovább.

– Az előttünk álló két bajnoki esztendőre minden feltétel adott ahhoz, hogy a csapat a legtöbbet hozza ki magából, azt pedig felelősségem teljes tudatában kijelenthetem, hogy az MTK-nak nemcsak szép múltja, hanem ígéretes jövője is van. Arra törekszünk, hogy az eredményesség szempontjából meghatározó szereplői legyünk a magyar labdarúgásnak – mondta Deutsch Tamás az mtkhungaria.hu-nak, majd arról is beszélt, hogy meghatározó marad-e a jelenleg az NB II Nyugati csoportjában szereplő MTK-nál a fiatalok képzése és bevetése.

– Terveink szerint igen. Idén tíz esztendős a Sándor Károly Akadémia, mellyel újfajta intézménytípust honosított meg Magyarországon Várszegi Gábor. Ez a magyar futball nemzetközi megerősödésének a letéteményese, most már szerencsére a többi akadémiával együtt. Az elmúlt években az agárdi intézmény a legeredményesebb volt minden tekintetben, szeretnénk, ha ez így is maradna, a Tamási Zsolt által irányított szakmai stáb továbbra is ezen dolgozik majd.

Deutsch nemrég a csapattal is találkozott az öltözőben - elmondása szerint életében először -, de nem szeretne sűrűn megfordulni a játékosoknál.

– 1972 óta vagyok MTK-drukker, de még nem volt lehetőségem arra, hogy a Hungária körúti szentély öltözőjébe lépjek, így ez óriási élmény volt számomra. Úgy látom, hogy a játékosok elszántak a cél megvalósítása tekintetében, de minden alapunk megvan a bizakodásra, mert a csapatot felkészültsége és játéktudása is arra predesztinálja, hogy nyugodt magabiztossággal nyerje az NB II-t, de bizton állíthatom, hogy az első osztályban is megállná a helyét. Azt azonban szeretném leszögezni, hogy súlyos hibának tartom, ha a tulajdonos rendszeresen megfordul az öltözőben, így a srácoknak is megmondtam, hogy legközelebb akkor szeretnék jönni, ha a BL-be jutást ünnepeljük – tette hozzá a politikus.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON