A moldáv-magyar lenyomta a svédek elleni diadalt - 2,2 millióan nézték

Feltöltve: 2011, szeptember 7 - 17:14 Frissítve: 2011, szeptember 7 - 17:30

A hivatalos mérések szerint 2 millió 200 ezer néző kapcsolódott be a keddi Moldova-Magyarország labdarúgó-mérkőzés közvetítésébe az m1-en - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-t.

Moldáv-Magyar: Minden a sorsdöntő selejtezőről itt - kattints!

- pepsifoci.hu - Az MTVA szóvivőjének szerdai közleménye szerint a Moldova-Magyarország mérkőzést 200 ezerrel többen követték nyomon a televízión keresztül, mint a múlt héten lezajlott Magyarország-Svédország selejtezőt.
Az AGB Nielsen adatai szerint a csatorna nézettsége az átlagos másfélszeresére ugrott, ezen belül a fiatal felnőtt nézők száma mintegy háromszorosára.
A két félidő között is jelentkeztek különbségek. Az első félidőben nem sokkal a magyar gól után 846 ezren, a második félidő vége felé már csaknem 1 millió 21 ezren nézték egy időben az m1 adását.
"A mérkőzés legizgalmasabb, utolsó negyedórájában pedig a közszolgálati adó nézettsége megelőzte a TV2-ét" - olvasható Cserháti Ágnes kommünikéjében.
A közleményben az is szerepel: általános tapasztalat, hogy elsősorban a labdarúgás iránt elkötelezett közönség választotta az m1-et a találkozó ideje alatt. A férfiak több mint egynegyede ült a képernyő elé. (MTI)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON