Van hol játszania hétvégén a Szparinak

Feltöltve: 2011, szeptember 15 - 17:00 Frissítve: 2011, szeptember 15 - 17:03

Nincsen veszélyben a Nyíregyháza hétvégi hazai bajnokijának megrendezése, a városvezetés és a klub ugyanis megállapodott egymással. A klubház bérbevételéhez szükséges összeg is letétbe került - írja a klub honlapja.

BIROMÉTER: Melyik magyar bírót szidják a legtöbbet? - kattints!

- pepsifoci.hu - A napokban újabb gonddal szembesülhettek a Nyíregyháza Spartacus vezetői, a városvezetés szóvivője ugyanis olyan álláspontot fogalmazott meg, amely szerint a klub nem rendelkezik érvényes szerződéssel a lelátó és az ahhoz tartozó épület használatáról. Magyarán mondva kérdésessé vált, meg tudja-e rendezni a hétvégi, Mezőkövesd elleni hazai összecsapást a Szpari.

A nyiregyhazaspartacus.hu beszámolója szerint a problémák megoldódni látszanak, a klub honlapján a következő közlemény jelent meg:

"Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Nyíregyháza Spartacus FC Kft. vezetése tárgyalást folytatott a Városi Stadion és a klubház használatának feltételeiről a stadion tulajdonosainak és üzemeltetőinek bevonásával. A tárgyalás során a felek megállapodtak abban, hogy a hétvégén szombaton a Városi Stadionban megrendezésre kerül a Nyíregyháza Spartacus következő bajnoki mérkőzése. Azt is megtudtuk, hogy a klubház bérbevételéhez szükséges összeg letétbe került. A tárgyalófelek a párbeszédet a napokban tovább folytatják." (FOTÓ: NYIREGYHAZASPARTACUS.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON