Neymar a Realnál: "Már 30-szor eladtak az idén"

Feltöltve: 2011, szeptember 22 - 06:58 Frissítve: 2011, szeptember 25 - 00:23

Tovább gyűrűzik a "Neymar-ügy": a brazil tehetséget minden létező nagycsapattal összeboronálták már, a legfrissebb hírek szerint a Real Madrid orvosi stábjánál volt vizsgálaton, a válogatott csatár azonban cáfolta a híreszteléseket. A Marca 60 milliós vételárról ír.

BIROMÉTER: Két néma csapat életre kelt az NB I-ben - kattints!

- pepsifoci.hu - Bár a Real Madrid érdeklődése már régóta köztudott, most a helyi sajtó már azt is tudni vélte, hogy Neymar megállapodott a blancókkal.

- Már legalább harmincszor eladtak az idén... - kezdte tréfásan a Santos játékosa. - Jelenleg a Santosban játszom és itt is maradok a klub centenáriumáig, 2012-ig. Ezek csak pletykák, nem igaz belőlük semmi - idézi a goal.com a támadót.

Több spanyol brazil újság is megírta, hogy Neymar kórházban járt, ami "nyilván" az Real Madrid orvosi vizsgálatával vág egybe.

- Személyes okokból kerestem fel a kórházat, ez mind csak spekuláció - tette hozzá a fiatal sztár.

Neymar képviselője, Wagner Ribeiro elmondta, több élcsapat is érdeklődik ügyfele iránt, és ki is fogják választani időben a legjobb ajánlatot.

- Ha a fiam lenne, már rég a Realban játszana... - mondta az ügynök - A spanyol csapat megfelelő lenne a számára, hiszen az elnöke is gazdag és sikeres. Az AC Milan is érdeklődött iránta, de ők nem lennének képesek 45 millió eurót fizetni - tette hozzá a menedzser.

A Marca ugyanakkor úgy tudja, hogy a Real Madrid 60 millió eurót fizet Neymarért, aki 7 millió eurót kap majd idényenként...

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON