Torghelle nem biztos hogy kezd, a papírok is keresztbe tehetnek

Feltöltve: 2011, szeptember 30 - 18:07 Frissítve: 2011, szeptember 30 - 21:04

Supka Attila szerint Torghelle Sándoron lehet érezni, hogy nyugati bajnokságból érkezett, de azt még nem tudta megmondani, kezdő lesz-e a Paks elleni bajnokin, sőt, a pepsifoci.hu érdeklődésére arról is beszélt, még az is kétséges, hogy játszhat-e egyáltalán.

TABELLÁK: Az NB I, az NB II és a topligák állása egy helyen - kattints!

- pepsifoci.hu - A mai nap egyik legnagyobb jelentőségű hazai futballhíre volt, hogy Torghelle Sándor a Honvédhoz szerződött. A csatár hétvégi pályára lépésével kapcsolatban Supka Attilát, a Honvéd vezetőedzőjét kérdezte a pepsifoci.hu.
– Torghelle három hete itt edz már nálunk, ez alapján mondhatom, hogy jó állapotban van, fizikailag és mentálisan is. Rengeteget dolgozott, és a hozzáállásán is lehet látni, hogy milyen bajnokságokban edződött az utóbbi években. Ugyanazokat a gyakorlatokat végezte, mint a többiek, tehát tudja, milyen játékot szeretnék látni majd a csapattól.

A bajnokságban eddig remekül szereplő kispesti csapat szakembere elárulta, Torghellének még nincs meg az összes papírja ahhoz, hogy játszhasson a hétvégén, de amennyiben minden megérkezik, akkor sem biztos, hogy kezd majd a csatár.
– Még magam sem tudom, hogy kezdő lesz-e. Egyrészt függ attól, hogy a papírjai teljesen rendbe lesznek-e holnapra, de vannak kisebb sérültek is a keretben, az ő gyógyulásuk is befolyásolhatja ezt akár. Csak holnap döntök a kérdésben. De ha lehetőséget kap, akkor nagyon bízom benne, hogy élni tud majd vele – mondta el Supka Attila a pepsifoci.hu-nak.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON