Cs. Gergő

Az elhunyt Kutasi Róbertre vallottak a bundaperben - lapszemle

Feltöltve: 2015, március 21 - 14:01

A Blikk bundaperről készült beszámolójában azt írja, hogy Kutasi Róbert mindenről tudott, sőt volt, hogy ő adott utasítást: csapata veszítsen el egy-egy mérkőzést – ezt vallották a REAC futballistái a bundaper "rákospalotai ágának" pénteki tárgyalásnapján a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Bundaügy: Szabadlábon a volt válogatott és társai - lapszemle

Feltöltve: 2012, május 10 - 09:33

Nincs már előzetesben volt vagy jelenlegi REAC-os futballista, az elmúlt napokban ugyanis Cs. Gergővel (30), K. Andrással (30), K. Vincével (30) és V. Zoltánnal (28) szemben is feloldották a kényszerintézkedéseket, szabadlábon védekezhetnek, írja a Blikk.

Előzetesben a gyanúsított REAC-játékosok - lapszemle

Feltöltve: 2012, március 2 - 14:32

Kivétel nélkül előzetes letartóztatásba kerültek a focimeccsek manipulálásával gyanúsított egykori és jelenlegi rákospalotai labdarúgók. Lapszemle rovatunkban a Blikk cikkét ajánljuk.

Bunda: "Három rendőr jelent meg az öltözőben" - így vitték el Mátyus játékosát

Feltöltve: 2012, február 28 - 13:51

Újabb labdarúgóra csaptak le a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai, a REAC edzése előtt Cs. Gergőt vezették el bilincsben. Mátyus János vezetőedző a pepsifoci.hu megkeresésére elmondta, megdöbbent a történteken, éppen értekezletet tartott, amikor megjelentek az egyenruhások, és borzalmas élmény volt látnia, ahogyan a szeme láttára vezetik el egyik labdarúgóját.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel