Hrabina Alex

Elek nem érti, Szakály miért rúgott oda neki az Eb előtt

Feltöltve: 2016, június 6 - 19:47

Naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legérdekesebb részeit.

Világszám: Három kapussal játszhat egy NB I-es csapat

Feltöltve: 2015, február 19 - 13:37

Kettő, de lehet, hogy három kapus is egyszerre pályán lesz a Nyíregyháza Spartacusban a hétvégi, paksi meccsen – számolt be a Szpari hivatalos honlapja. Egyikük, Vámos Márk a kórházat hagyta ott, hogy segítsen a csapatnak.

Nincs komoly baja a mentővel elvitt magyar kapusnak

Feltöltve: 2013, április 12 - 14:10

Hazatérhetett Hrabina Alex, a magyar U18-as válogatott kapusa, akit az olaszok elleni találkozóról szállítottak mentővel a kórházba. A vizsgálatok kimutatták, szerencsére nincs komolyabb baja a futballistának.

Mentő vitte el a magyar válogatott kapust

Feltöltve: 2013, április 10 - 18:12

Elsőre súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Hrabina Alex, a magyar U18-as válogatott és az NB II-es Nyíregyháza kapusa, akit a mentő vitt el az olaszok elleni felkészülési meccsről, Telkiből.

Premier League-klub teszteli a magyar kapustehetséget

Feltöltve: 2012, május 11 - 10:27

A pepsifoci.hu információi szerint a magyar U17-es válogatott kapusa, Hrabina Alex a Premier League-ben vitézkedő Stoke Citynél szerepel próbajátékon. A Nyíregyháza szívesen értékesítené piacképes tehetségét, aki korábban már két másik angol együttesnél is próbálkozott.

Sosem szeretett futni a magyar U17-es válogatott kapusa

Feltöltve: 2012, április 4 - 21:18

Saját bevallása szerint soha nem szeretett futni Hrabina Alex, a magyar U17-es válogatott kapusa, ezért állt a kapufák közé. A fiatal tehetség iránt több csapat is érdeklődik, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogyan alakul a sorsa.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel