Bobál Dávid

10 magyar fiatal, aki berobbant az NB I-ben - ők azok

Feltöltve: 2016, május 5 - 09:22

Akad jó pár játékos, akiknek valamiről biztosan emlékezetes marad a 2015/16-os bajnoki idény. Közéjük tartoznak azok a fiatalok, akik idén robbantak be. A csakfoci.hu összeállította a TOP10-es listát, és ahogy indoklásainkból is kiderül, ők a legkülönfélébb úton jutottak el oda, hogy egészen fiatalon is letegyék a névjegyüket a csapatukban és a bajnokságban egyaránt.

Honvéd: "Lehet esélyünk a dobogóra"

Feltöltve: 2016, január 8 - 21:39

Bobál Dáviddal készített interjút a Honvéd TV, a védő beszélt a téli szünetről, a felkészülésről, illetve a tavaszi célokról is.

Bobál az év felfedezettje

Feltöltve: 2015, december 13 - 14:38

A Kispesti Labdarúgást Támogató Egyesület Idén 10. alkalommal jutalmazta az év legjobb kispesti labdarúgóit.

A Honvéd ikreinek Balotelli már megvolt - fotó!

Feltöltve: 2012, április 24 - 14:30

Jó benyomást tett a Manchester City szakembereire a Honvéd U17-es válogatott ikerpárja, Bobál Gergely és Bobál Dávid. Várhatóan a nyáron a sztárgárda első keretével gyakorolhatnak a tehetségek, akik a klubhonlap fotója szerint Mario Balotellivel már paroláztak.

Magyar focista-ikrek Manchesterben: "Jobb lenne, ha itthon maradnának"

Feltöltve: 2012, április 20 - 09:09

Vasárnap óta Manchesterben edz a Magyar Futball Akadémia és az U17-es magyar válogatott két futballistája, Bobál Gergely és Bobál Dávid, akiket az Eb-selejtezőn, és a Puskás Suzuki Kupán fedezett fel magának a Manchester City képviselője. A két fiatal a Honvéd akadémiájának növendéke, amelynek vezetője, Szalai László úgy véli, jobbat tenne a játékosoknak, hogy ha még pár évig itthon maradnának, és a Honvéd színeiben futballoznának tovább. A pepsifoci.hu a Bobál-testvéreket érintő, Angyalföldről származó furcsa pletykának is utánajárt.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel