Alan Dzagoev

Kihagyja az Eb-t Oroszország legnagyobb csillaga

Feltöltve: 2016, május 23 - 07:28

Sérülése miatt nem játszhat a nyári Európa-bajnokságon az orosz válogatott meghatározó játékosa, a hétvégén bajnoki címet érő gólt szerző Alan Dzagojev.

Videó: Capellónál is bekezdett az orosz Eb-csapat legjobbja

Feltöltve: 2012, augusztus 15 - 19:45

Oroszország válogatottja 1-1-es döntetlent ért el felkészülési mérkőzésen Elefántcsontpart ellen. A hazaiak gólját az Európa-bajnokságon három találatig jutó Alan Dzagoev szerezte szabadrúgásból, erre Max-Alain Gradel válaszolt. Ez volt Fabio Capello első meccse új munkahelyén. Nézd meg a két gólt a videó elején illetve 2:25-nél!

Eb: Kivágta a tévét a drukker egy gól miatt

Feltöltve: 2012, június 15 - 06:58

Egy lengyel szurkoló a válogatott oroszok elleni mérkőzésének figyelemmel követése közben, Alan Dzagojev góljánál nemes egyszerűséggel kihajította televízióját az ablakon.

Videó: "Titkos kód" előzte meg az Eb-gólkirály fejesét?

Feltöltve: 2012, június 13 - 17:07

Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a Lengyelország-Oroszország Eb-csoportmeccs (1-1) első gólját jegyző Dzagoev fejesét megelőzően az egyik német csatorna azt elemezgette, hogy a szabadrúgást beívelő Arsavin orrvakarással jelzett az eddigi legeredményesebb játékosnak, aki ekkor kezdett el befelé futni az ötösre. Hogy valóban így volt-e, az pontosan az alábbi felvételből sem derül ki, mindenesetre az látszik, hogy Arsavin valóban megérinti az orrát a beívelést megelőzően (1:53-nál a videón).

Videó: Most fejjel talált be az orosz gólfelelős

Feltöltve: 2012, június 12 - 21:39

Alan Dzagoev fejesével az orosz válogatott 1-0-ra vezet a szünetben Lengyelország ellen az Eb A csoportjának második körében. Nézd meg a találatot!

Videó: Ő lesz az Eb sztárja? Ilyen gólokat lő!

Feltöltve: 2012, június 9 - 20:59

Két találattal vette ki a részét a csehek elleni 4-1-es győzelemből az orosz Alan Dzagoev, az 21 éves játékos a pénteki teljesítméne alapján akár az Eb egyik nagy felfedezettje is lehet. Haza-adás rovatunkban a CSZKA csillaga a fókuszban.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel