Skenderbeu

Kizárták a BL-ből a Loki korábbi ellenfelét

Feltöltve: 2016, június 8 - 07:00

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egy évre kitiltotta a nemzetközi kupasorozatokból az albán bajnok KF Skenderbeut.

BL: Régi ismerősök várhatnak a Lokira

Feltöltve: 2014, július 18 - 12:24

A Debrecen együttese továbbjutás esetén a fehérorosz BATE Boriszov, vagy az albán Skënderbeu csapatával mérkőzhet majd meg a Bajnokok Ligája következő selejtező körében. Mindkét csapat jó ismerőse a magyar bajnoknak, a korábbi években találkoztak egymással.

Videó: Óriási kapásgól döntötte el az Európa Liga-meccset

Feltöltve: 2013, augusztus 23 - 13:31

Óriási gólt rúgott kapásból Olexiy Gai, a Chernomorets Odessa játékosa a Skenderbeu ellen az Európa Liga selejtezőjében, csapata ezzel nyert 1-0-ra a playoff első felvonásán.

"Ébredj Skenderbeu, az álom véget ért" - dilettáns hibákat is látott az albán sajtó

Feltöltve: 2012, július 25 - 11:08

Ha nem is siratják, de meglehetősen borúsan vették tudomásul Albániában, hogy a Skenderbeu sem tudott történelmet írni a Bajnokok Ligájában, miután a Debrecen elleni 0-3-mal kedden kiesett a sorozatból. A véget ért korcei "álom" kemény kritikákra is ösztönzött néhány újságírót, egyikük az egy hete még a Lokival kapcsolatban használt félmondattal ostorozta az összes helyi klubcsapatot, másikuk túlzott elvárásokról is írt, miközben egy lap budapesti mérkőzésként emlékezett meg a keddi találkozóról, egy negyedik portál pedig egy olyan Loki-játékost emelt ki a meccs legjobbjaként, aki inkább az első meccsen játszott kiemelkedőbben.

Loki: Az albánok edzője szerint nem reális a 3-0

Feltöltve: 2012, július 25 - 08:54

Stanislav Levy szerint megérdemelt a Debrecen továbbjutása, ugyanakkor a Skenderbeu edzője némi meglepetésre úgy látta, a rengeteg hazai helyzet ellenére a 3-0-s végeredmény nem tükrözte a két csapat közötti különbséget. A cseh tréner csapata gólképtelenségével magyarázta a kiesést.

Videó: Így húzott el a Loki Bicajék mellett

Feltöltve: 2012, július 24 - 22:42

Coulibaly duplájával és Varga góljával verte 3-0-ra a DVSC a Skenderbeut a magyar és az albán bajnok BL-selejtezőjén, ezzel a Loki jutott tovább 3-1-gyel. Nézd meg a gólokat!

Videó: Coulibaly lecsapott, vezet a Loki

Feltöltve: 2012, július 24 - 21:28

Adamo Coulibaly góljával vezet a DVSC a Skenderbeu elleni BL-selejtező visszavágóján, Nyíregyházán. A gól a pixter.hu videóján.

BL: "Nagy az önbizalmunk, könnyű is lehet a továbbjutás" - nem szerénykedett az albánok edzője

Feltöltve: 2012, július 24 - 13:54

Nem fogta vissza magát Stanislav Levy, a Skenderbeu mestere. A cseh kijelentette, ha együttese a legjobbját nyújtja, megoldhatatlan feladatot fog nyújtani a Debrecen számára. A szakember hozzátette, nagy önbizalommal, támadni jönnek Magyarországra, az egyik szaklap ellenben tudni véli, hogy egyik támadóját beáldozza majd a tréner, és megerősíti a középpályáját. Közben Albániában már a csoportkörről álmodoznak...

Telt ház hajszolhatja győzelembe a Lokit

Feltöltve: 2012, július 24 - 12:08

A dvsc.hu tájékoztatása gyakorlatilag biztosra vehető, hogy telt házas meccset játszhat ma este Nyíregyházán a DVSC-TEVA az albán Skenderbeu ellen.

A Loki 12 éves magyar átkot törhet meg este

Feltöltve: 2012, július 24 - 10:51

12 éve tartó negatív széria végére tehet pontot este a Debrecen labdarúgó-csapata a Skenderbeu elleni mérkőzésen. Ennyi ideje nem fordult elő, hogy egy magyar kupacsapat idegenben megszerzett hátrányát ledolgozza a hazai visszavágón. 2000-ben a Vasas ütötte ki hosszabbítás után a lett Ventspilst a Puskás-stadionban. Arra egyébként kétszer azért volt példa, hogy egy vesztes hazai csata után jusson tovább egy hazai alakulat.

Kondás: Biztató, hogy rossz játékkal kaptunk ki - változhat a Loki összeállítása

Feltöltve: 2012, július 23 - 20:22

Kondás Elemér változtathat a DVSC összeállításán a Skenderbeu elleni BL-visszavágó előtt, de erről csak a meccs napján, kedden hozza meg a döntést. A Loki trénere szerint jobb, hogy rossz játékkal kaptak ki, mert azon lehet változtatni. Az albánok edzője, a cseh Stanislav Levy még mindig a magyar bajnokot tartja esélyesebbnek, de nem védekezni jött csapatával Nyíregyházára. Sajtótájékoztató.

A TV-közvetítés miatt később kezdődik a Loki BL-selejtezője

Feltöltve: 2012, július 23 - 11:46

A televíziós közvetítés miatt fél órával később, 20.30-kor kezdődik a Debrecen Skenderbeu elleni keddi hazai BL-selejtezője.

A Loki súlyos tízmilliókért is játszik az albánok ellen

Feltöltve: 2012, július 23 - 10:32

A sportszakmai előmenetel mellett súlyos milliók forognak kockán a Debrecen Skenderbeu elleni visszavágóján. Az UEFA ugyanis lejátszott körönként újra és újra tízmilliós nagyságrendű összegeket fizet a Bajnokok Ligájába rajthoz állóknak. Tavaly egy túlélt kör 130 ezer eurós, azaz majdnem 40 millió forintos többletet jelentett, nem beszélve arról a lehetőségről, hogy a summát a gárda még tovább hizlalja.

BL: "Nem bekkelni megyünk a Debrecenhez" - harciasak az albánok

Feltöltve: 2012, július 22 - 22:16

A Skenderbeu egy-egy játékosa igen harcias hangot ütött meg a gárda Debrecen elleni BL-selejtező visszavágója előtt. Egyikük amondó, biztosan ott lesznek a következő kanyarban, és képességeik alapján Magyarországra is támadni jönnek, az egyik védő pedig úgy fogalmazott, ugyanúgy meglepik majd a Lokit, és ugyanúgy nehézzé teszik az életet a hajdúságiaknak Nyíregyházán is, mint az első összecsapáson.

Idegenben is "elnyomnák" a Lokit az albánok

Feltöltve: 2012, július 22 - 13:02

A Loki BL-selejtezős ellenfelének, az albán Skenderbeunek az edzője úgy véli, több van a DVSC-TEVA együttesében, mint amit az odavágón láttak tőlük. Stanislav Levy amondó, hogy a debreceniek szándékaik szerint nekiesnek majd együttesének. hogy mihamarabb ledolgozzák egygólos hátrányukat. A dvsc.hu által idézett nyilatkozat szerint az albánok idegenben is támadni akarnak majd.

Készen áll a Loki élet-halál meccsére Nyíregyháza

Feltöltve: 2012, július 19 - 15:01

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ellenőre jóváhagyta a nyíregyházi stadion előírás szerint elvégzett felújítási munkálatait, így a létesítmény felkészülten várja a Debreceni VSC jövő kedden esedékes labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének visszavágóját az albán Skenderbeu ellen.

Óvatoskodik és pénzt is remél a Loki-verésből az albánok edzője

Feltöltve: 2012, július 18 - 12:17

Stanislav Levy az albán panorama-sport.com megfogalmazása szerint a Debrecen legyőzését követően "elsírta" bánatát amiatt, hogy a Skenderbau csak 1-0-ra tudta legyőzni a magyar bajnokot a BL-selejtező első meccsén. A cseh szakember szerint az előny abban a tekintetben óvatos a visszavágót illetően, hogy szerinte a Loki közel sem mutatta meg még, hogy mit tud valójában, de azon lesz, hogy játékosai az első meccsen látott legjobbjukat nyújtsák Nyíregyházán is. Levy a szerződésének újratárgyalásakor is aduként számol a Debrecen legyőzésével.

Kondás: A Loki 50 százaléka gyenge volt

Feltöltve: 2012, július 18 - 11:08

Kondás Elemér szerint játékosainak fele nyújtott csak megfelelő teljesítményt a Skenderbeu elleni BL-selejtezőn, a másik fele viszont gyengén futballozott. A Debrecen edzőjét nem lepte meg az albánok játéka és agresszivitása, és mint mondta, a hibák mellett a gyengébb futómennyiség is a hazaiak malmára hajtotta a vizet. Kondás szerint óriási változás kell a visszavágóra, de a hátrány természetesen nem ledolgozhatatlan.

"A Loki szóban jobb, mint a pályán" - lesújtó kritika is jött Albániából

Feltöltve: 2012, július 18 - 09:20

A Debrecennel és a balszerencsével sem bánnak kesztyűs kézzel az albánok, akik amellett, hogy ünneplik a Skenderbeu sikerét a Debrecen elleni BL-selejtező után, leszögezik, hogy az 1-0 kevés lehet a nyíregyházi visszavágón. A magyar bajnok játékát sokszor lesújtó jelzővel illették a balkáni lapok, az "erőtlen", a "veszélytelen" és a "védekező" jelző is előkerült, de volt olyan megfogalmazás is, amely szerint a Lokiról kiderült, hogy "szóban jobb, mint tettekben", és hogy a magyar bajnok a pályán szinte semmit nem mutatott meg a várt játékából.

Videó: Így kapott ki a Loki Albániában

Feltöltve: 2012, július 17 - 23:24

A Debrecen 1-0-s vereséget szenvedett Albániában, a Skenderbeu elleni BL-selejtező párharc első felvonásán. Nézd meg az összefoglalót (a gól 2:35-nél)!

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel