Szabó Ádám

A bírói jelentés szaftos részeit idézi egy magyar klub honlapja

Feltöltve: 2013, április 8 - 14:37

Szokatlan részletességgel, ízes magyarságot tartalmazva idézi fel a Kazincbarcika honlapja Szabó Ádám hétvégi kiállításának körülményeit. A portál idézi azt is, mi került be a játékvezetői jelentésbe.

NB II: Pontokat vonhatnak le két csapattól is

Feltöltve: 2012, november 10 - 15:38

A Ness Hungary NB II Keleti csoportjában szereplő Putnok VSE, valamint a Restart-Ceglédi VSE is súlyosan vétett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Versenyszabályzata ellen. Mindkét együttes jogosulatlanul szerepeltetett labdarúgót bajnoki találkozón, ezért akár pontlevonással is sújthatják őket.

Egyre közelebb az üzlet a két magyar éllovas között

Feltöltve: 2012, február 20 - 09:55

A pepsifoci.hu információi szerint egyre valószínűbb, hogy létrejön a napokban körvonalazódott üzlet az OTP Bank Liga listavezetője, a DVSC-TEVA és a Ness Hungary NB II Nyugati csoportjának első helyezettje, az MTK között. Szabó Ádám végleg igazolhat a Lokihoz, Balajti Ádám pedig kölcsönben kerülhet a Hungária körútra.

Balajtit elcserélheti a Loki az MTK-val

Feltöltve: 2012, február 16 - 13:23

Korábban már beszámolt a pepsifoci.hu arról, hogy Balajti Ádámot szívesen látná soraiban az MTK is. A dvsc.hu is megerősítette ezt az információt, a Loki hivatalos honlapja szerint közel van a játékos ahhoz, hogy a kék-fehéreknél folytassa. Ugyanakkor fordított irányú mozgás is megtörténhet, ebben az esetben Szabó Ádám igazolna a Lokiba az MTK-ból.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel