bunda

Bunda: 5 évre lecsukták a korábbi osztrák válogatottat

Feltöltve: 2016, május 11 - 21:13

Jogerősen öt év szabadságvesztésre ítélték szerdán az osztrák labdarúgás legjelentősebb bundabotrányának elsőrendű vádlottját.

Röhej: Így úszták meg a vádlottak a korszakos magyar bundabotrányt

Feltöltve: 2016, április 7 - 12:48

Hét vádlott kapott felfüggesztett börtönbüntetést abban a labdarúgó fogadási csalási ügyben, amelyben csütörtökön hirdettek ítéletet a Fővárosi Törvényszéken.

Vicc: Megúszhatják a börtönt a magyar bundakirályok

Feltöltve: 2016, március 31 - 10:18

Kilenc vádlottat felfüggesztett szabadságvesztésre, hatot pénzbüntetésre ítélt a labdarúgó REAC-mérkőzések fogadási csalási ügyében az első fokon eljáró Pesti Központi Kerületi Bíróság szerdán.

Bunda: Egy Eb-selejtező miatt nyomoz a rendőrség - videó

Feltöltve: 2016, március 29 - 12:12

A múlt héten lejátszott Málta-Montenegró (0-1) U21-es mérkőzés miatt kezdett nyomozásba a miniállam rendőrsége.

Megúszhatják a börtönt a REAC bundázói

Feltöltve: 2016, február 19 - 19:31

Mind a 17 vádlott esetében felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyész a REAC-mérkőzésekről szóló labdarúgó fogadási csalási ügyben, amelynek újabb tárgyalása pénteken volt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Hazai bundaügy: 10 éves letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész

Feltöltve: 2016, február 3 - 09:56

Öt vádlottra kért letöltendő börtönbüntetést az ügyész abban a labdarúgó fogadási csalási ügyben, amelyben kedden hangzott el a vádbeszéd - írja az MTI. A legsúlyosabb esetben tízéves letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész.

A németek kíváncsiak a FIFA-nak utalt milliók sorsára

Feltöltve: 2015, október 16 - 21:42

A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) vizsgálatot indított, hogy kiderítse, mi lett a sorsa a nemzetközi szövetségnek (FIFA) 2005-ben utalt 6,7 millió eurónak.

Bunda: Vádalkut kötött a korábbi NB I-es focista

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 15:42

Háromévi, végrehajtásában négy évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte ma a Specializált Büntetőbíróság Rák Róbert korábbi élvonalbeli labdarúgót, aki egykoron a DVTK csapatát erősítette.

Újabb bundabotrány rázta meg az olasz focit

Feltöltve: 2015, június 23 - 21:25

A másodosztályú Catania szolgáltatta az olasz futball újabb bundabotrányát, amelyben a szicíliai egyesület elnökét, Antonio Pulvirentit és további hat személyt gyanúsítanak mérkőzések befolyásolásával.

Bundázásért kapott Angliában börtönt egy játékos

Feltöltve: 2015, április 30 - 14:30

Mérkőzések eredményének manipulálása miatt két és fél éves börtönbüntetést kapott az angol labdarúgó élvonalban is megfordult Delroy Facey.

A Lazio ellen vallott a bundabotrány új koronatanúja

Feltöltve: 2015, április 30 - 07:28

Újra bajba kerülhet a Lazio az olasz fogadási botrányban. A klubra (és a Genoára) egy napokban lekapcsolt macedón gyanúsított tett terhelő vallomást. Az illető egyébként a későbbiekben még bőbeszédűbb lehet.

Elévülés miatt felmentették a Juve bunda miatt elítélt elnökét

Feltöltve: 2015, március 25 - 09:45

Az Olasz Legfelsőbb Bíróság felmentette a "Calciopoli" botrányban korábban börtönbüntetésre ítélt Luciano Moggit, akit azzal gyanúsítottak, hogy több bajnoki címet is megvett a Zebráknak. Az indoklás szerint a bűncselekmények elévültek.

Az elhunyt Kutasi Róbertre vallottak a bundaperben - lapszemle

Feltöltve: 2015, március 21 - 14:01

A Blikk bundaperről készült beszámolójában azt írja, hogy Kutasi Róbert mindenről tudott, sőt volt, hogy ő adott utasítást: csapata veszítsen el egy-egy mérkőzést – ezt vallották a REAC futballistái a bundaper "rákospalotai ágának" pénteki tárgyalásnapján a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Bunda: Letartóztattak három spanyol klubvezetőt

Feltöltve: 2015, március 6 - 08:28

Letartóztatták a tavaly még a spanyol első ligában szerepelt Osasuna három volt vezetőjét, mert azok a gyanú szerint az előző idény hajrájában komoly összegek kifizetésével próbálták meg megbundázni a riválisok bajnoki meccseit.

Újabb bundabotrány tört ki a spanyol fociban

Feltöltve: 2015, február 19 - 08:28

Újabb bundabotrány kavarhat port a spanyol labdarúgásban. A Marca beszámolója szerint az Osasuna egykori elnökével kapcsolatban az a gyanú merült fel, hogy 1,5 millió euró kenőpénzzel megpróbált befolyásolni négy mérkőzést az előző idény hajrájában, a kiesés elleni harcban.

Bundagyanú: A Lazio romániai BL-meccsét vizsgálják

Feltöltve: 2015, február 17 - 22:27

Bundagyanú miatt vizsgálja a román korrupcióellenes ügyészség a 2007-ben lejátszott Dinamo Bucuresti-SS Lazio Bajnokok Ligája-selejtezőt, amelynek tétje az volt, melyik csapat kerül a főtáblára.

Tuti bundaként hirdették két magyar csapat meccsét

Feltöltve: 2015, február 14 - 13:47

Az interneten tuti tippként, megbundázott meccsként hirdették a Soroksár-Vác felkészülési találkozót. Szűcs Mihály, a soroksáriak szakmai igazgatója értetlenül áll az egész ügy előtt, és mindenkit biztosított, hogy a találkozót tiszta körülmények között játszották le.

Conte is gyanúsított lett az óriási olasz bundabotrányban

Feltöltve: 2015, február 9 - 19:35

Az olasz szövetségi kapitány Antonio Conte is szerepel a gyanúsítottak között az olasz bundabotrányban, amelyben a cremonai államügyészség a nyomozás zárultával 130 érintettet nevezett meg.

Videó: Bundától bűzlik ez a hihetetlen gól

Feltöltve: 2015, január 26 - 19:55

Egészen hihetetlen körülmények között győzött az albán Flamurtari a Teuta Durres ellen 2-1-re. A hajrában az ellenfél játékosai mindent megtettek, hogy gólt kapjanak, és ez végül a legvégén össze is jött nekik.

Tagadja a bundázást a szövetségi kapitány

Feltöltve: 2014, december 28 - 21:58

Javier Aguirre, a japán futballválogatott szövetségi kapitánya tagadja, hogy valaha is bundázott volna.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel