Calcioscommesse

Lanzafame most lett hivatalosan vádlott a bundaügyben

Feltöltve: 2013, június 6 - 12:11

Davide Lanzafamét, a Juventus, a tavasszal a Budapest Honvédnál kölcsönben szerepelt támadóját hivatalosan megvádolta az olasz ügyészség azzal, hogy a 2000-es évek végén, még a Bari játékosként sportcsalásban vett részt. Mivel a hivatalos vád most született meg, Lanzafame eddig jogszerűen játszott az NB I-ben, ezek után viszont hároméves eltiltást is kaphat akár hazájában.

A Honvéd csatárát a Vidi-meccs után a bundaügyben hallgatták meg

Feltöltve: 2013, március 4 - 21:24

Az előrejelzéseknek megfelelően az olasz szövetség a bundabotrány (Calcioscommesse) kapcsán felmerült játékosok, edzők és futballszereplők meghallgatása során meghallgatta a Budapest Honvéd csatárát, Davide Lanzafamét is a mai nap során.

Bunda: Olasz topcsapattól vonhatnak le pontokat csalás miatt

Feltöltve: 2012, október 26 - 15:50

Az olasz Napoli kemény szankciókra számíthat azok után, hogy volt kapusát összefüggésbe hozták egy 2010-es fogadási csalási üggyel, másik két játékosa pedig nem jelentette az esetet. A Serie A egyik topcsapatától akár pontokat is levonhatnak.

Nagyon kifakadt a Juventus elnöke

Feltöltve: 2012, augusztus 25 - 06:58

A Juventus elnöke rendkívüli csalódottságának adott hangot amiatt, hogy a bíróság másodfokon nem enyhítette az együttes trénerének, Antonio Conténak az eltiltását. Andrea Agnelli szerint az edző ellen boszorkányüldözés folyik. A tréner maga úgy fogalmazott, hitelességét vesztette el.

Bunda: Éhezik és sztrájkol az eltiltott focista

Feltöltve: 2012, augusztus 12 - 07:23

Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) központjának kapujához bilincselte magát és éhségsztrájkba kezdett Emanuele Pesoli, a Verona játékosa, akit a fogadási csalási botrány (Calcioscommesse) ügyében meghozott ítélet szerint három évre eltiltottak a labdarúgástól.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel