büntetők

Megdőlt egy óriási világcsúcs a fociban - videó

Feltöltve: 2016, június 5 - 15:55

Mostantól hivatalosan is 52 büntetőt jelent a világ leghosszabb 11-es párbaja: a cseh ötödosztályú SK Batov 1903 és FC Frystak mérkőzésén (a rendes játékidőben 3-3 volt az eredmény) több mint félszázszor álltak oda a játékosok a mészpontra, 21-20-ra győzött a hazai csapat a különcsatában. Végül a Frystak középpályása, Jan Hrebacka a léc fölé lőtt, ezzel dőlt el a 26. körben a büntető-show. Az eddigi Guinness-rekordot a KK Palace és a Civics namíbiai kupameccse tartotta 2005-ből, akkor a két gárda összesen 48 büntetőt végzett el.

Videó: Mellre vette a kapus az év legpocsékabb 11-esét

Feltöltve: 2015, július 31 - 10:00

Egy pocsék "panenkázás" miatt marad emlékezetes a spanyol Málaga és az argentin San Lorenzo felkészülési mérkőzése. A 0-0-s találkozó után büntetőpárbajt rendeztek, amelynek során a Málaga 29 éves argentin középpályásának, Fernando Tissonénak a rémes 11-esét nemes egyszerűséggel mellre vette José Antonio Devecchi kapus.

Elképesztő "sorozatgyilkosság" az NB I-ben: Újoncok az elkövetők - videók

Feltöltve: 2015, május 31 - 15:51

Két héten belül harmadszor fordult elő az OTP Bank Ligában, hogy egy debütáló kapus 11-est védjen rögtön az első meccsén! Szombaton, a Lombard kispesti vendégjátéka során a bakonyiak bemutatkozó kapusa, Horváth Gábor Youla lövését hárította, előtte pedig egy győri névrokona, Horváth Dániel a Diósgyőr ellen, illetve a szintén az ETO kötelékébe tartozó szlovák hálóőr, Jaroslav Cellár a Pécs elleni bajnokin védett egy 11-est.

Ezek a csapatok kapták a legtöbb 11-est az NB I-ben - Nikolics és Rudolf szenvedése

Feltöltve: 2014, december 18 - 09:56

A góllövőlistát vezető Nikolics két 11-est is elrontott ősszel, csakúgy, mint Rudolf Gergely. Az Újpestnek van olyan védője, aki már 3 büntetőt is összehozott, míg akad olyan kapus is, akinek hét 11-esből csak hármat tudtak berúgni. Nézd meg, hány büntetőt kapott a csapatod ősszel az NB I-ben, és hányat ítéltek meg ellene, alábbi összeállításunkból minden megtudható a 17 forduló során befújt 45 tizenegyesről.

Videó: Egy újabb jelölt minden idők legpocsékabb 11-esére

Feltöltve: 2014, március 14 - 13:40

A thaiföldi ligakupa-sorozat egyik meccsén rúgtak büntetőket a csapatok, az egyik játékos arcpirítóan rossz tizenegyest mutatott be. Nézd meg videón a jelenetet!

Melyik csapat kapta a legtöbb 11-est ősszel az NB I-ben?

Feltöltve: 2013, december 17 - 19:49

A legtöbb 11-est kapott csapat a DVSC lett az OTP Bank Ligában az ősszel, igaz, a bajnoki listavezető kétszer nem tudott a kapuba találni a mészpontról, a legpontosabban és legeredményesebben célzó alakulat pedig a Honvéd – derül ki a csakfoci.hu, az idényt végigtekintő büntető-statisztikájából. A sereghajtó Kaposvár és egyik védője vezeti az elszenvedett 11-esek listáját, az MTK javára, illetve a Diósgyőr és a Honvéd ellen pedig egyszer sem ítéltek büntetőt a bírók, akik összesen 48-szor mutattak a büntetőpontra. Radó András a legbiztosabb és legeredményesebb ítélet-végrehajtó az OTP Bank Ligában, és csapata, a Haladás meccsein esett a legtöbb 11-es, pro és kontra. A legszőrösebb szívű játékvezető Solymosi Péter lett. Visszatekintés.

NB I: Az ETO és a Vidi is rosszabb a duplán rontó csapatnál - 11-esek

Feltöltve: 2013, április 15 - 18:15

Tavasszal már a második büntetőjét hagyta ki a hétvégi fordulóban a Kaposvár – igaz, a Videoton, az ETO és a Paks is nagyvonalúbb volt ezen a téren a somogyiaknál. A Haladás a másik végletet képviseli, a szombathelyiek eddig egyszer sem rontottak, ráadásul ők is lőhették a legtöbb büntetőt, már tavasszal is háromnál járnak. A Honvéd a hétvégi Tchami-gólnak köszönhetően feljött a második helyre. A csapatok eddig 75 százalékos hatékonysággal lövik a 11-eseket. Büntetők.

A Haladás az NB I 11-es királya - 0%-os csapat is van a mezőnyben

Feltöltve: 2012, december 3 - 22:15

A Szombathelyi Haladás játékosai hibátlanul rúgták a büntetőket az OTP Bank Liga őszi szezonját, valamint a tavaszról előrehozott két mérkőzést figyelembe véve – derül ki összeállításunkból, amely az NB I 11-eseit vette górcső alá. A magyar élvonalban 53-szor próbálkozhattak a csapatok a büntetőpontról, ebből azonban csak 40-szer tudtak a kapuba találni, 11 csapat hibátlan maradt, volt olyan alakulat, amely kétszer is hiába állt oda a 11-eshez, és meglepetésre az egyébként kiválóan szereplő és éllovas ETO alig több, mint a büntetői negyedét tudta értékesíteni. A játékosok közül Goran Maric lőtte a legtöbb gólt büntetőből, a legtöbb 11-est az Eger ellen ítélték meg. A pepsifoci.hu büntető-körképe.

NB I: Több 11-est hagynak ki a csapatok, mint amennyit berúgnak

Feltöltve: 2012, augusztus 14 - 08:43

Bővelkedik egyelőre az NB I idénye a 11-esekben, kilenc ízben mutattak már a játékvezetők a büntetőpontra a 3 fordulót maga mögött hagyó szezonban. Ami ennél is érdekesebb, az az, hogy egyelőre több a kihagyott, mint az értékesített kísérlet, a kijelölt játékosok közül mindössze hárman tudtak eredményesek lenni (a szombathelyi Iszlai kétszer is betalált már), miközben öten is rontottak már, így a legutóbbi körben a győri Kronaveter és a fehérvári Nikolics. Ez a két csapat egyébként ezzel vezeti a listát, hisz egy 11-est sem tudott még értékesíteni, pedig ötször (3+2) is lehetősége lett volna már. Célkeresztben a célt tévesztők, avagy a pepsifoci.hu nagy büntető-körképe az OTP Bank Ligából.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel