Klement István

NB II: Az ETO korábbi edzője Gyirmóton lett szakmai igazgató

Feltöltve: 2016, április 2 - 10:43

A gyirmóti klub vezetősége megállapodott Klement István UEFA Pro Licences sportszakemberrel, aki 2016. április 1-jétől a Gyirmót SE Utánpótlás Szakmai Igazgató feladatokat látja el. Az Utánpótlás Koordinációs feladatokat továbbra is Gunyhó Ferenc tölti be el az egyesületnél.

Pár hónap után lemondott egy NB II-es edző

Feltöltve: 2014, október 14 - 09:39

Az elmúlt időszak eredménytelensége után hétfőn felajánlotta lemondását az NB II-es Ajka vezetőedzője, Klement István, amit Kaibás Dezső ügyvezető el is fogadott.

Két játékosból vezetőt csinálnak az ETO-nál - Pintér teljhatalmat kap

Feltöltve: 2013, október 31 - 14:52

A csakfoci.hu értesülései szerint Klement Tibor ügyvezető október eleji távozását követően újabb jelentős változások történnek a Győri ETO-nál, illetve annak vezetésében. Két, jelenleg még aktív játékos igazgatói pozíciót kap a klubnál, Sasa Stevanovic például Pintér Attila mellett az átigazolásokért is felel majd, Tokody Tibor pedig az egyéb háttérmunkák felelőse lesz. Eközben a vezetőedző hatásköre tovább bővülhet, információink szerint Pintér kezébe kerül az utánpótlás irányítása is.

Lipcsei és Détári is diplomás lett - fotó!

Feltöltve: 2012, szeptember 4 - 19:30

Tizenhét szakember vette át kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában a Pro-licences edzői diplomáját. A végzettek között van hat korábbi válogatott labdarúgó, Détári Lajos, Horváth Ferenc, Mátyus János, Lipcsei Péter, Bódog Tamás és Vincze István, továbbá Bozsik Péter volt szövetségi kapitány, illetve Kenyeres Imre, a válogatott szakmai stábjának tagja.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel