Massimo Cellino

Állítják: Balogh padoztatása miatt rúgták ki a Palermo edzőjét - itt a reakció

Feltöltve: 2016, április 13 - 17:08

Olasz sajtóértesülések szerint a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini többek között azért menesztette a csapat vezetőedzőjét, Walter Novellinót, mivel a sportvezetőnek nem tetszett, hogy Balogh Norbert helyett Antonino La Guminát küldte pályára a Lazio elleni bajnoki találkozón.

Elképesztő, ami egy angol focicsapatnál zajlik

Feltöltve: 2015, október 20 - 06:58

Bő egy éven belül ötödször váltott edzőt a nagymúltú, jelenleg az angol másodosztályban szereplő Leeds United. A legújabb áldozat egy német menedzser volt.

A nap fotója: "Kicsi Én" futballszurkoló lett

Feltöltve: 2014, december 13 - 13:07

Életében először nézett meg személyesen is angol futballmeccset a hollywoodi színész, Verne Troyer, aki méretéből adódóan speciális karaktereket szokott alakítani, mint leghíresebb szerepében az Austin Powers filmekből ismert "Kicsi Én" esetében. Troyer a Leeds United tulajdonosának, Massimo Cellinónak a meghívására érkezett az Elland Roadra a közelmúlt egyik mérkőzésére, ahol rögtön kapott is egy Leeds United mezt, amelyben többször is lencsevégre kapták.

Egy vicc, ami a legendás csapatnál zajlik

Feltöltve: 2014, október 27 - 07:58

Egy hónap elküldte a menedzsert a tulajdonos az angol Leeds United kispadjáról. Az olasz Massimo Cellino még bele is rúgott egyet a szlovén Darko Milanicba, akit épp ő vett fel 32 nappal korábban.

Bilincsben vitték el az olasz klubelnököt

Feltöltve: 2013, február 16 - 15:33

A Cagliari elnöke, Massimo Cellino is azon három személy között van, akiket a rendőrség letartóztatott az Is Arenas stadionnal kapcsolatos nyomozás kapcsán. Sikkasztás, csalás és vesztegetés vele szemben is.

Elmarad egy olasz bajnoki, botrányokozással vádolják az elnököt

Feltöltve: 2012, szeptember 23 - 13:20

Elmarad az olasz bajnokság vasárnapra tervezett mérkőzése Cagliariban, ahol a Roma lett volna a vendég. A város vezetősége döntött így a rendőrséggel együtt, ugyanakkor a Cagliari hivatalos közleménye ennek ellenére várja a drukkereket a stadionba.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel