John Marshall

Eger: Hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség

Feltöltve: 2013, szeptember 13 - 08:58

Nyomozást rendelt el az Egri Járási Ügyészség az Egri FC korábbi vezetői ellen. A hatóságok 60-70 millió forint felhasználására keresik a választ.

"Nem értek magyarul": A becsapott Eger-tulaj nem vesz több NB I-es csapatot - Médiaradar

Feltöltve: 2013, május 2 - 10:39

John Marshall, az Egri FC és a Vác FC tulajdonosa szerint mindkét helyen cukrosbácsinak nézték, aki majd kérdés nélkül mindent kifizet. Szerinte a magyar fociból élők tíz százaléka abból él, hogy másokat meglop. Kéthónapos regnálás, és több tízmilliós bukás után eladja az egri klubot, és mostantól csak a Vácra fókuszál, amelyből öt év múlva európai hírű csapatot akar. Médiaradar nevet viselő rovatunkban a Sportgéza interjúját ajánljuk.

A szakadék szélén az Eger: Hitelt kérnek az MLSZ-től

Feltöltve: 2013, április 27 - 11:10

2 hónap, 30 millió forint - csak február óta ennyivel nőtt az Eger FC adósságállománya - árulta el a stadionjából hétfőtől kitiltott NB I-es gárda kisebbségi tulajdonosa egy szombati interjújában. Kocsis Zoltán arról is beszélt, hogy megingott a bizalma a többségi tulajdonos John Marshallban, hogy meglepetésként érte őket az a pénteki önkormányzati határozat, amelynek értelmében edzéseket sem tudnak már tartani a stadionban és a klubházat sem használhatják, és hogy az MLSZ-hez fordul anyagi segítségért.

Eger: Hosszasan beszélgetett az edző és a tulajdonos

Feltöltve: 2013, április 11 - 19:25

Bár 2-0-ra is vezetett az Eger az MVM Paks ellen, végül 2-2-re végződött a találkozó. Mészáros Ferenc, az egriek vezetőedzője elmondta, a meccs után hosszabban beszélt John Marshall tulajdonossal, ami alapján pozitívan tekint a jövőbe.

Egy nagy gond megoldódott Egerben

Feltöltve: 2013, március 7 - 10:28

Az egyik függőben lévő ügy megoldódott Egerben. A csakfoci.hu információi szerint megszületett a megegyezés a munkavégzés alól már korábban felmentett Simon Antallal az elválást illetően, így Mészáros Ferenc hivatalosan is elkezdheti szakmai igazgatói tevékenységét a klubnál. Megkeresésünkre John Marshall tulajdonos is megerősítette mindezt, akinél az aktuális váci ügyekre is rákérdeztünk. Az angol továbbra sem ért jó pár dolgot, ami a Dunakanyarban történik.

Eger: Ingyensör- és busz, belépő féláron a nyitómeccsre - hivatalosan otthon Vácon

Feltöltve: 2013, február 28 - 17:53

Az OTP Bank Liga első tavaszi fordulójának meccsén, az Eger Vácon fogadja a DVTK-t, a pályaválasztó csapat ingyenesen indít buszokat a drukkereknek, akik féláron vehetik meg belépőiket.

Megvan, meddig nem játszik a Vác - interjú az angol tulajjal

Feltöltve: 2013, február 27 - 09:34

Elmaradt kupameccs a Videoton ellen, kétséges tavaszi indulás, sőt, a megszűnés veszélye - az NB II-es Vác nehéz napokat él meg. A licencvizsgálat befejezéséig halasztják a bajnoki mérkőzéseket, addig biztosan nem lép pályára a csapat. A kialakult helyzetről a leginkább kompetens személy, John Marshall eddig nem szólalt meg bővebben, de a csakfoci.hu megkeresésére vállalta, hogy kérdéseinkre válaszolva elmondja, mi is zajlik a korábbi bajnokcsapatnál, hogy mi történt a Videoton elleni kupameccsen valójában, egyáltalán kiállhattak volna-e a játékosok, ha akarnak, és hogy a háttérben milyen egyeztetések zajlottak, például az MLSZ-szel. Értesüléseink szerint egyébként 95 százalék annak az esélye, hogy a piros-kékek nem vállalják a Videoton elleni, kora esti visszavágót sem.

Az új tulajdonos is látta az Eger első idei győzelmét

Feltöltve: 2013, február 9 - 15:23

A csapat új tulajdonosa előtt győzött 4-3-ra felkészülési meccsen az Eger a Vác elleni találkozón.

Nagy fordulat Egerben: új tulajdonos a klubnál!

Feltöltve: 2013, február 7 - 18:15

A csakfoci.hu információi szerint nagy fordulat következett be az Egri FC-nél: honlapunk értesülései szerint a Vác angol befektetője, John Marshall lett a klub többségi tulajdonosa. Úgy tudjuk, az angol üzletember ma a Polgármesteri Hivatalban járt, ahol megállapodást kötött az adásvételről. Mint arról beszámoltunk, Jámbor János csak nyárig finanszírozná az egri labdarúgást, ezzel azonban új lehetőségek nyíltak meg az újonc előtt. Főként annak tudatában, hogy a jelek szerint elkészülhet a villanyvilágítás is, ami esélyt ad arra, hogy a csapat végre odahaza rendezze a bajnoki meccseit.

Bekeményített a tulajdonos: „Nem engedhetünk a korrupciónak!”

Feltöltve: 2013, február 7 - 16:32

Hiába a stabil háttér a Vácnál, az nem szül nyugalmat, hogy egyelőre nincs megegyezés a korábbi és a jelenlegi tulajdonos között az NB II-es klubnál. John Marshall, a váciak angol tulajdonosának célja az volt, hogy továbbra is stabil állapotok uralkodjanak a klubnál, ehhez viszont szükség lenne a megegyezésre a felek között.

Vác: A játékosok megkapták az elmaradt béreket

Feltöltve: 2012, december 21 - 20:44

A Vác-Dunakanyar FC korábbi tulajdonosa, bár bevételekre tesz szert még mindig a klub kapcsán, nem költ a csapatra. John Marshall, a klub angol tulajdonosa pénteken személyesen köszönt el a téli szünetre a játékosoktól. A találkozón a játékosok megkapták elmaradt béreiket, valamint tájékoztatást a jelenleg kialakult helyzetről.

Vác: Cáfolja az angol tulajdonos a távozás hírét

Feltöltve: 2012, december 20 - 14:55

John Marshall, a Vác-Dunakanyar FC tulajdonosa cáfolta azt a hírt, amely szerint távozna az NB II-es klubtól. Elmondása szerint, a tulajdonosváltás körül feltárt visszásságok nagy része már jogi útra terelődött, több feljelentés is született.

Két hónap után távozik a tulajdonos Vácról - de cáfolják

Feltöltve: 2012, december 20 - 11:27

A Vác hivatalos honlapján megjelentek értelmében alig néhány hónap után távozik a klub éléről John Marshall, aki annak idején nagy terveket vázolva érkezett a Dunakanyarba. Facskó József sportigazgató elmondta, megpróbálnak új befektetőt találni, amire jó esély is mutatkozik. Az angol tulajdonos azóta cáfolta mindezt.

NB II: Tovább izmosodhat az angol vonal a meglepetéscsapatnál

Feltöltve: 2012, november 29 - 19:06

Remek teljesítménnyel zárta az őszi szezont a Dunakanyar-Vác csapata, hiszen 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupában, az NB III-as Tiszaújvárost kiejtve a legjobb nyolc közé. Ráadásul az Ness Hungary NB II Keleti csoportjában is jól szerepeltek a Duna-partiak, hiszen az 5. helyen fordulnak és indulnak neki majd a tavaszi szezonnak. Ráadásul a háttér is rendeződött, illetve külföldi lehetőségei is vannak az NB II-es gárdának új tulajdonosa révén.

Angol befektető a magyar fociban - újra felemelkedne egy vidéki fellegvár

Feltöltve: 2012, október 8 - 21:26

Angol üzletember vállal a jövőben kiemeltebb szerepet a magyar futballban, az NB II-es Vácnak 100%-ban a tulajdonosa a hat éve hazánkban tevékenykedő angol üzletember, John Marshall. A váciak első embere a pepsifoci.hu-nak elmondta, három vagy négy év alatt vissza akarja juttatni az élvonalba a gárdát, azzal pedig tisztában van, hogy szerepvállalása költséges lesz. Újdonság, hogy Berki Krisztián a jövőben már nem vesz részt a piros-kékek életében.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel