Andreas Möller

Möller szerint a németek nyerik az Eb-t

Feltöltve: 2016, június 8 - 16:42

A németek nyerik meg a franciaországi Európa-bajnokságot Andreas Möller, a magyar labdarúgó-válogatott másodedzője szerint.

Storck jobbkeze Husztit is figyeli: "Többet is kihozhattam volna már a karrieremből"

Feltöltve: 2016, március 11 - 12:59

Elégedett jelenlegi állásával Andreas Möller, a magyar válogatott másodedzője, Bernd Storck szövetségi kapitány jobbkeze. Az egykori világ- és Európa-bajnok játékos számára fantasztikus lesz trénerként is részt venni a nyári Eb-n, azt pedig elismerte a szakember, hogy edzői karrierjéből eddig talán többet is kihozhatott volna, de mint mondta, soha nem reklámozta és ajánlgatta magát sehol. A másodedző gyakran németországi otthonából figyeli az ottani magyar légiósokat, elmondása szerint a válogatottságot évekkel ezelőtt lemondó Huszti Szabolcsot is.

Válogatott: Kalmár jelölt az Eb-keretbe - Möller kémkedik utána

Feltöltve: 2016, február 29 - 10:13

Kalmár Zsoltnak is jó esélye lehet bekerülni az Európa-bajnoki keretbe, legalábbis erről árulkodik, hogy csapata, a Bundesliga 2-es FSV Frankfurt mérkőzésébn bukkant fel a nemzeti csapat másodedzője, Andreas Möller, aki még egyszer megnézi majd a középpályást a héten.

Kiderült, miért nem engedték be Storckot és Möllert Újpesten

Feltöltve: 2016, február 15 - 13:22

Az Újpest vezetősége belső vizsgálatot rendelt el azok után, hogy kiderült: Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és segítője, Andreas Möller nem tudott bejutni a lilák és a Videoton szombati bajnokijára. Közlemény.

TOP 100: Matthäus és Möller a száz legjobb német labdarúgó között

Feltöltve: 2016, január 1 - 20:34

A német Bild készített egy listát a 100 legjobb német, Bundesliga labdarúgóról. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya egészen előkelő helyen végzett, Andraes Möller a középmezőnyben található. Számos ma is aktív játékos is bekerült az összesítésbe.

Möller szerint ez a világbajnokságnál is keményebb lesz - interjú

Feltöltve: 2015, december 26 - 10:54

Andreas Möller a norvégok elleni pótselejtezők előtt lett a magyar válogatott stábjának tagja. Az egykori Eb-győztes Bernd Storck kérésére érkezett hazánkba, de azt maga sem gondolta volna talán, hogy december végén még itt lesz. Möller szerint ez Eb még a világbajnokságnál is keményebb lesz. A csakfoci.hu-nak a hazautazása előtt adott rövid interjújában beszélt arról, milyennek ismerte meg a magyar futballt az eltelt rövid idő alatt.

"Érződik rajta, hogy világklasszis volt" - Storckékat dicsérte a fiatal csatár

Feltöltve: 2015, december 19 - 17:16

A Debrecen fiatal csatára, Balogh Norbert is meghívót kapott a Telkiben edzőtáborozó válogatott bő keretébe, amely után nagyon jó véleménnyel volt Bernd Storck szövetségi kapitány stábjáról.

Hivatalos: Storck egész stábja is marad az Eb-re

Feltöltve: 2015, november 19 - 11:55

Bernd Storck szövetségi kapitány után segítői, azaz Andreas Möller másodedző, Holger Gehrke kapusedző, illetve Szélesi Zoltán is marad a magyar válogatottnál, hivatalosan és egyelőre a 2016-os Európa-bajnokság végéig. Storck erről az MLSZ vezetőivel egyeztetett és egyezett meg.

Möller: Van valami Magyarországon, ami a németeknek sincs

Feltöltve: 2015, november 17 - 14:56

Andrea Möller másodedző meglepődve került Magyarországra, ma viszont már elismeréssel szól a válogatottnál zajló és az Eb-re jutással sikeres munkáról, Bernd Storckról, és egy olyan létesítményről is, amely még Németországban sem létezik. A világ- és Európa-bajnok futballista beszélt arról is hazája egyik lapjának, hogy milyen fanatikusan, éjszakákon át vitatkozva alakították át a nemzeti csapat játékát a norvégok elleni párharcra.

Möller sem tudja még, marad-e a válogatottnál: "Ez egy kisebb futballcsoda volt"

Feltöltve: 2015, november 16 - 14:06

Andreas Möller, a magyar válogatott a pótselejtezők végéig kinevezett német másodedzője egyelőre nem tudja, mit hoz számára a jövő és hogy maradhat-e esetleg a nemzeti csapatnál a 2016-os Európa-bajnokságon is. A korábbi világklasszis számára különleges élmény volt Magyarországon dolgozni, és azt mondta, a játékosok oroszlánként harcoltak a norvégok ellen, kisebb futballcsodáról beszélt a tréner.

Storck már most tudja a kezdőcsapatot: "Nem hinném, hogy fizikálisan jobbak a norvégok"

Feltöltve: 2015, november 2 - 19:23

Fizikálisan sem tartja jobbnak Norvégiát a magyar válogatottnál Bernd Storck szövetségi kapitány, de kedden felméri, milyen erőben is vannak pontosan a játékosai, akik előtt az elhalasztott NB I-es forduló miatt meghosszabbított felkészülési időszak áll a nemzeti csapatnál. A német kapitány elárulta azt is, hogy a csapat nem rohan majd haza Oslóból az első Eb-pótselejtező után, mert még dolga lesz a norvég fővárosban, a kezdőcsapat pedig már megvan a fejében, egyedül az eltiltott Juhász Roland pótlását kell megoldania. Segítője, Andreas Möller meglepődött a nagyszerű és profi körülményeken.

Möller: "200%-kal fogok dolgozni" - Storckék mindent elkövetnek a siker érdekében

Feltöltve: 2015, október 24 - 15:08

A magyar válogatott újonnan kinevezett másodedzője, Andreas Möller elmondása szerint egy percig sem habozott, mikor Bernd Storck szövetségi kapitány a segítségét kérte, és hozzátette 200%-al fog azon dolgozni, hogy minden tapasztalatát átadja, és önbizalmat vigyen a játékosokba. Strock elmondta, szeretné, ha mindenki számára egyértelmű lenne, mindent el fognak követni a csapat sikere érdekében.

Egyből igent mondott Möller a válogatottnak: "Minden stimmelt a magyar ajánlatnál"

Feltöltve: 2015, október 20 - 16:09

Andrea Möller habozás nélkül igent mondott Bernd Storck és a magyar szövetség megkeresésére, miután úgy érezte, minden stimmel az ajánlattal, és rá kell bólintania az ajánlatra, amelynek köszönhetően 7 év után lett ismét edző. A magyar válogatott szövetségi kapitányának játékosként világ- és Európa-bajnok segítője Stefan Effenberg Bundesliga 2-es esélyéhez hasonlította a nemzeti csapatnál kapott sanszát.

Videó: Amikor Storck új segítője egy egész országot kikészített

Feltöltve: 2015, október 20 - 15:17

Andy Möller érkezésével egy igazi ex-világklasszis került a magyar válogatott stábjába, aki klubsikerei mellett a német válogatottal is a csúcsra ért. 1990-ben még inkább kiegészítőembernek számított a világbajnok csapatban, csereként lépett pályára a tornán, 1996-ban, az angliai Eb-n viszont már kulcsemberként járult hozzá a kontinenstorna megnyeréséhez. A házigazda elleni elődöntőn, egy felejthetetlen találkozó 11-es párbajának utolsó lövőjeként sem remegett meg a lába, majd jöhetett a máig emlékezetes és az angolokat halálra idegesítő ünneplése. A jelenet az összefoglaló végén!

Világsztárt igazolt a magyar válogatott a pótselejtezőkre - lecserélték a stábot

Feltöltve: 2015, október 20 - 12:36

A Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar válogatott megerősített stábbal vág neki a sorsdöntő párharcnak. A hét végétől Bernd Storck munkáját a világ- és Európa-bajnok, BL- és UEFA Kupa-győztes labdarúgó, pro licences edző, Andreas Möller segíti. Csatlakozik a csapathoz Holger Gehrke kapusedző és Szélesi Zoltán is. Andrusch József, Sallói István és Szabics Imre került ki a stábból.

"Csak Messitől látni olyat, amit Stieber csinált" - mondja a németek világbajnoka

Feltöltve: 2012, november 5 - 15:04

Normális esetben csak Lionel Messitől látni olyan megoldást, amivel Stieber Zoltán gólt szerzett a Greuther Fürth frankfurti döntetlenje (1-1) alkalmával - mondta Andreas Möller, a németek egykori kiválósága.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel